Pamela Anderson: Makeup-free και στο εξώφυλλο του βιβλίου μαγειρικής της

20:35 4/4/2024 - Πηγή: InStyle

Το πρώτο βιβλίο μαγειρικής της Pamela Anderson ξεκίνησε ως ένα προσωπικό σχέδιο. To “I Love You: Recipes from the Heart” δημιουργήθηκε αρχικά ως “ένα δώρο για το καλωσόρισμα για τους γιους της και τις φίλες τους”, σύμφωνα με ένα δελτίο Tύπου.

+Η 56χρονη Anderson είναι μητέρα του Brandon Thomas, 27 ετών, και του Dylan Jagger, 26 ετών. Τώρα οι θαυμαστές της θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στον κόσμο της στο Vancouver

Island όταν το βιβλίο κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pamela Anderson (@pamelaanderson)

“Αυτό το βιβλίο ήταν ένας κόπος αγάπης – από την καρδιά μου, που ξεχειλίζει στο σύμπαν… με όλα τα αγαπημένα μου πράγματα από τη ζωή μου με φαγητό και ιδιοτροπίες… εμπνευσμένο από τα ταξίδια μου, αλλά κυρίως από το νησί στο οποίο μεγάλωσα, ένα τροπικό δάσος που αξίζει όλη τη δόξα“, ανέφερε η σταρ του Baywatch στην ανακοίνωση.

H Anderson ποζάρει για το εξώφυλλο make-up free άλλη μια φορά, αφήνοντας την προσωπική της ακτινοβολία να λάμψει στον φακό. Κάθεται σε ένα τραπέζι κουζίνας και χαμογελά πλατιά με τη σκηνή να αντανακλά το θέμα του βιβλίου, το σπίτι και την άνεση.

Το I Love You γυρίστηκε εν μέρει στη δική της κουζίνα, η οποία περιγράφεται ως ένα “προσγειωμένο οικογενειακό παραμυθένιο βασίλειο”. Γιορτάζει τις αγαπημένες συνταγές με βάση τα φυτά και τις πολλές ασχολίες της, συμπεριλαμβανομένης της κηπουρικής και του ντιζάιν. Άλλωστε, η Anderson μαγειρεύει με βάση τα φυτά εδώ και δεκαετίες.

Περιλαμβάνει επίσης σχέδια της ίδιας, μαζί με τις σημειώσεις της για το πώς να κάνετε το νοικοκυριό διασκεδαστικό μέσω συμβουλών ψυχαγωγίας και κηπουρικής.

Τους τελευταίους μήνες, έχει αγκαλιάσει τη φυσική της πλευρά – εντός και εκτός κουζίνας – με πιο αξιοσημείωτο παράδειγμα το γεγονός ότι δεν μακιγιάρεται στις δημόσιες εκδηλώσεις, αρχής γενομένης από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τον Σεπτέμβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα