Pamela Anderson Bun: Πώς θα φτιάξουμε μόνες μας τον πιο σέξι κότσο της σεζόν;

08:15 20/2/2024 - Πηγή: InStyle
Το ωραίο με το Pamela Anderson bun είναι ότι ταιριάζει τέλεια τόσο με casual ντυσίματα, όσο και με την βραδινή τουαλέτα!

Είναι εντυπωσιακό, επιμελώς ατημέλητο και εξαιρετικά σέξι όπως η γυναίκα από την οποία πήρε το όνομά του. Το Pamela Anderson bun είναι ένα κομψό αλλά ταυτόχρονα ανεπιτήδευτο χτένισμα που αντλεί έμπνευση από τη διάσημη ηθοποιό της δημοφιλούς σειράς Baywatch. Το ωραίο με αυτό είναι ότι μπορούμε να το κάνουμε τόσο σε άτυπες και χαλαρές περιστάσεις με casual ντυσίματα, όσο και σε πιο επίσημα events με την πιο βραδινή τουαλέτα!

Ο κότσος της Pamela είναι στην ουσία ένας ψηλός κότσος, o οποίος είναι χαλαρός και κάπως χαλασμένος. Tα μαλλιά πρώτα συγκεντρώνονται ψηλά όπου και δένονται σφιχτά. Στη συνέχεια αφήνουμε χαλαρές τούφες στο μπροστινό μέρος είτε σε μορφή αφελειών τύπου Brigitte Bardot, είτε πιο ίσιες. Ενίοτε μερικές τούφες πέφτουν χαλαρά και από τον κότσο δίνοντας αυτό το ατημέλητο look που τόσο πολύ αγαπούσε η Pamela. Γενικά, είναι ένα φυσικό και αέρινο χτένισμα, ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη REWIND (@rewind_80_90)

Πώς θα το κάνουμε μόνες μας στο σπίτι;Ξεκινάμε με νωπά μαλλιά και εφαρμόζουμε ένα spray για να προσθέσουμε λίγο όγκο και υφή.Συγκεντρώνουμε τα μαλλιά μας προς τα πίσω στο ύψος του αυχένα και τα δένουμε με ένα λάστιχο. Μπορούμε να αφήσουμε λίγες τούφες ελεύθερες στο μπροστινό μέρος του προσώπου για μια πιο ατημέλητη εμφάνιση.Με μια λεπτή χτένα βγάζουμε και λίγες έξτρα τούφες από το εσωτερικό του κότσου.Αν θέλουμε, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λίγο έξτρα hairspray για να σταθεροποιήσουμε το χτένισμα και να διατηρήσουμε το σχήμα του. Η Pamela πάντως θα το έκανε!Τέλος, χαρίζουμε λίγη λάμψη στο χτένισμά μας ψεκάζοντας με ένα shine spray. Εναλλακτικά εφαρμόζουμε λίγο έλαιο μαλλιών στις άκρες για να τις περιποιηθούμε και να τις κάνουμε να λάμψουν.

Οι celebrities πάντως δείχνουν να το αποθεώνουν μιας και συνδυάζει όλα όσα θέλουμε από ένα χτένισμα. Sexiness, ευκολία και στιλ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina – ჯორჯინა (@georgina.gigi)

Keywords
Τυχαία Θέματα