Oliver Stone: Κατακεραυνώνει τον Ryan Gosling για την Barbie – “Γελοίο, χάνει τον χρόνο του”

14:31 23/1/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Oliver Stone κατακεραύνωσε τον Ryan Gosling που συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει ως Ken στην ταινία Barbie.

Παρά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία της ταινία, ο θρυλικός σκηνοθέτης δεν φάνηκε να συγκινείται. Μάλιστα, δεν συγκράτησε τη γλώσσα του όταν ρωτήθηκε για το αστείο που έκανε στέλεχος της Mattel ότι αυτός θα έπρεπε να σκηνοθετήσει μια Barbie 2.

“Γελοίο.

Ο Ryan Gosling χάνει τον χρόνο του αν κάνει αυτές τις μ@λ#κ$ες για τα λεφτά. Θα έπρεπε να κάνει πιο σοβαρές ταινίες“, υποστήριξε ο Oliver και συνέχισε:

“Δεν θα έπρεπε να είναι μέρος αυτής της νηπιοποίησης του Χόλιγουντ. Τώρα όλα είναι φαντασία, φαντασία, φαντασία, συμπεριλαμβανομένων όλων των πολεμικών ταινιών: φαντασία, φαντασία“, πρόσθεσε.

“Ακόμη και οι ταινίες Fast and Furious, τις οποίες συνήθιζα να απολαμβάνω, έχουν γίνει σαν ταινίες της Marvel. Θέλω να πω, πόσες συγκρούσεις μπορείς να δεις;“

Oliver Stone says Ryan Gosling is “wasting his time” making movies like #Barbie:

“Ryan Gosling is wasting his time if he’s doing that sh*t for money. He should be doing more serious films. He shouldn’t be a part of this infantilization of Hollywood.” pic.twitter.com/sgrlTHDHhy

Pop Crave (@PopCrave) January 22, 2024

Ο Oliver εξέφρασε την περιφρόνησή του για ακόμη ένα σύγχρονο franchise δράσης. Θυμήθηκε ότι βρισκόταν σε μια πτήση όπου “παρακολούθησε το John Wick, το οποίο είναι τρίωρο και κάτι παραπάνω“, προφανώς αναφερόμενος στην τέταρτη και τελευταία ταινία, η οποία είναι πράγματι σχεδόν τρίωρη.

“Και αποκοιμήθηκα περίπου 778 φορές κατά τη διάρκειά της“, είπε ο Oliver. “Συνέχεια ξυπνούσα και έπρεπε να τον αντιμετωπίσω να σκοτώνει περισσότερους ανθρώπους. Είναι σαν ο κόσμος να έχει εκφυλιστεί σε μη λογική“

H απολογία στους δημιουργούς της Barbie

Πάντως, ο Stone φρόντισε να ανασκευάσει για τα σχόλια σχετικά με την Barbie αργότερα, γράφοντας σε ανάρτηση στο Facebook: “Με μεγάλη απογοήτευση είδα το Deadline, ένα έντυπο που σέβομαι, να δημοσιεύει αυτή τη συγκλονιστική, εκτός πλαισίου δήλωση που έκανα για την Barbie εβδομάδες πριν καν βγει η ταινία. Εκείνη την εποχή, ήμουν απασχολημένος με την προώθηση του πυρηνικού μου ντοκιμαντέρ στην Ευρώπη και δεν είχα καμία ή ελάχιστη γνώση για το έργο πέρα από τον τίτλο του.

Κατάφερα να δω την Barbie στον κινηματογράφο τον Ιούλιο και εκτίμησα την ταινία για την πρωτοτυπία και τα θέματά της. Βρήκα την προσέγγιση των δημιουργών του κινηματογράφου σίγουρα διαφορετική από ό,τι περίμενα. Ζητώ συγγνώμη που μίλησα με άγνοια”.

Keywords
Τυχαία Θέματα