New Issue Teaser: Τι θα διαβάσουμε στο νέο τεύχος InStyle που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαζί με τη Realnews

09:52 21/7/2023 - Πηγή: InStyle

Το περιοδικό InStyle Αυγούστου κυκλοφορεί στα περίπτερα στις 23 Ιουλίου με την εφημερίδα Realnews.

Πρόκειται για ένα τεύχος που φτιάχτηκε δίπλα στη θάλασσα, για να το ξεφυλλίσετε δίπλα από τη θάλασσα. Καταγάλανος ουρανός, τιρκουάζ νερά, μοναδικά τοπία και μία χώρα που εύλογα θεωρείται μία από τις ομορφότερες του κόσμου. Το κάλλος της λοιπόν συμπρωταγωνιστεί με τα πρόσωπα του τεύχους Αυγούστου και μαζί συνδημιουργούν ένα έντυπο μου μυρίζει Ελλάδα

και καλοκαίρι.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου απαθανατίζεται στη μαγική Μήλο και στο γραφικής ομορφιάς Σαρακήνικο με απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση και με looks που παραπέμπουν στο απόλυτο summer mermaid trend και μας μιλά για τα projects της εντός και εκτός συνόρων. Ο ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας, σε ρόλο καπετάνιου στον φακό της συζύγου του, Ρούλας Ρέβη, ανοίγει πανιά σε μία νέα σεζόν πολλά υποσχόμενη υποκριτικά. Η νεαρή συνάδελφός του, Ιφιγένεια Τζόλα, παίζει με την άμμο και τα κύματα και ανοίγει όλα της τα χαρτιά, σε κάθε ερώτηση γύρω από τη ζωή και τη τέχνη της. Αυτοί και πολλοί ακόμα ωραίοι άνθρωποι μας συμπαρασύρουν μαζί τους σε κόσμους μαγικούς και καλοκαιρινούς. Βουτήξτε μαζί τους στις σελίδες μας!

Πιο αναλυτικά….

Η Έβελυν Καζαντζόγλου μάς ταξιδεύει στον κόσμο της –ψηφιακό και πραγματικό– αποκαλύπτοντας όλα όσα τον συνθέτουν.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Νικόλας Μάστορας

Η ηθοποιός Ιφιγένεια Τζόλα μιλά για τα επόμενα βήματά της.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Νίκος Μαλιάκος/ Styling: Ναταλία Μπαλτά / Μακιγιάζ-Μαλλιά: Κωνσταντίνα Μιχοπάνου

Ο ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας φωτογραφίζεται από τη γυναίκα του, Ρούλα Ρέβη, και ανοίγει πανιά πλεύσης προς μαγικούς προορισμούς.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Ρούλα Ρέβη / Styling: Ναταλία Μπαλτά / Grooming: Κωνσταντίνα Μιχοπάνου/ On Board Cruise Athens

Η οραματίστρια και εκδότρια του free press περιοδικού GLOW, Νανώ Κουγιουμτζόγλου, μοιράζεται μαζί μας το ξεκίνημα αυτού του σπουδαίου εγχειρήματός της και την πετυχημένη συνέχειά του, καθώς και του τι ακόμα έπεται.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Νίκος Μαλιάκος/ Μακιγιάζ-Μαλλιά: Κωνσταντίνα Μιχοπάνου

Ο μοναδικός σχεδιαστής μόδας Άγγελος Μπράτης, μας ξεναγεί σε κάθε ξεχωριστή γωνιά της μακρινής Ιαπωνίας.

Το InStyle Greece ακολουθεί επίσης την Alberta Ferretti, μέσα από μια αποκλειστική συνέντευξη με την Άντα Ηλιοπούλου, στο «κρυφό» resort fashion show της για το 2024 στο Ρίμινι και στο περίφημο Castel Sismondo, όπου στεγάζεται το Μουσείο Fellini.

Συμβουλές styling για beachwear αντρικό ντύσιμο από τον ειδικό, Στέφανο Ζαούση.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Φίλιππος Μαργαλιάς

Συγκεντρώσαμε τις πιο δυνατές wedding guest τάσεις για να είστε η πιο λαμπερή προσκεκλημένη στους γάμους και στα βαφτίσια της σεζόν.

Επιστρέφοντας από την παραλία, η επιδερμίδα «διψάει» για ενυδάτωση, επανόρθωση, καταπράϋνση. Σας παρουσιάζουμε τις τοπ, ειδικά μελετημένες συνθέσεις για μετά τον ήλιο.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Filippo Bonfiglio / Μοντέλο: Klara Hellqvist (Agency KT Management, Ford Models Miami) / Marc Juan Comunicación: Fashion Agency

Μια φωτογράφιση μόδας όπου οι πιο high fashion γοργόνες δίνουν μια νέα τροπή στο mermaidcore.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Xenia Lau/ Creative Direction & Styling: Sa Rederi

Το μεσογειακό ταμπεραμέντο δείχνει ακόμα πιο λαμπερό τον Αύγουστο. Ειδικά αν συνδυαστεί με naked φορέματα και δραματικές δημιουργίες.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Hanna Kantor/ Styling: Mariapia Mineo

Keywords
Τυχαία Θέματα