New Issue Teaser: Όλα όσα θα διαβάσουμε στο νέο τεύχος InStyle

19:15 22/3/2024 - Πηγή: InStyle

Το περιοδικό InStyle κυκλοφορεί στα περίπτερα στις 24 Μαρτίου μαζί με την εφημερίδα Realnews.

Στο εξώφυλλο η Έλενα Κουντουρά. Μητέρα, σύζυγος, γυναίκα. Top model παγκοσμίου βεληνεκούς, εκδότρια περιοδικών, πρώην Υπουργός Τουρισμού, Ευρωβουλευτής. Πόσες επιτυχημένες καριέρες χωράει η ζωή μιας δυναμικής γυναίκας; Και πόση δουλειά και ικανότητα κρύβει πίσω του όλο αυτό;

Το InStyle

Greece ανοίγει για πρώτη φορά επισήμως την πόρτα των θρυλικών Invalides στο Παρίσι για μια αποκλειστική φωτογράφιση και συνέντευξη με τους απογόνους του Ναπολέων Βοναπάρτη. Μια εντυπωσιακή βόλτα στην ιστορία, μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον HRH Prince Joachim Charles Napoléon Murat, πρίγκιπας του Ποντεκόρβο, και την HRH Princess Yasmine Murat, πριγκίπισσα του Ποντεκόρβο.

Η Θάλεια Ματίκα, μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της, μιλάει χωρίς φίλτρα για την καριέρα της, τον σύζυγό της, τη μητρότητα, το #metoo.

Και για «επιδόρπιο», η αποκλειστική συνέντευξη της Isabella Rossellini. Η ομορφιά, η ηλικία, η μοναξιά, η καριέρα υποτάσσονται στο αφοπλιστικό της χιούμορ και τη συνειδητοποιημένη ειλικρίνειά της σε μια συζήτηση που πραγματικά θα απολαύσετε.

Οι σελίδες της μόδας και της ομορφιάς γεμίζουν από τα χρώματα της Άνοιξης και οι νέες αφίξεις της σεζόν έχουν ως μοναδικό στόχο να ντύσουν τη διάθεσή σας με στιλ.

Πιο αναλυτικά…

Ο Franck Sorbier έκανε ανατροπή. Επανέφερε την ευρωβουλευτή Έλενα Κουντουρά ως guest star στο φετινό, επετειακό haute couture ντεφιλέ του για το Καλοκαίρι 2024 και το InStyle Greece τη ρώτησε για όλα όσα θέλετε να μάθετε.

Credit: InStyle Greece / Φωτογράφος: Νικόλας Μάστορας, Styling: Κατερίνα Κύρκου, Μακιγιάζ-Μαλλιά: Παναγιώτης Καρακάσης, Βοηθός Φωτογράφου: Ελίνα Βήττα

Η Θάλεια Ματίκα είναι μια γυναίκα δυναμική, προσγειωμένη, με τετράγωνη λογική. Αφοπλιστικά ειλικρινής, δεν την άλλαξε καθόλου η μεγάλη επιτυχία που γνώρισε από τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα. Όνειρό της, οι καλές παραστάσεις, με καλές συνεργασίες, και όχι οι ρόλοι.

Credit: InStyle Greece / Φωτογράφος: Νίκος Μαλιάκος, Styling: Μάριος Κυπριώτης, Μιχάλης Τσούκας, Fashion associate: Στέργιος Σχοιναράκης, Μακιγιάζ-Μαλλιά: Παναγιώτης Καρακάσης

Το InStyle Greece συνάντησε αποκλειστικά τη μεγάλη κυρία του σινεμά, του θεάτρου και της μόδας, Isabella Rossellini, στις Κάννες. Με ζεστασιά, δυναμισμό, απίστευτο χιούμορ και αφοπλιστική ειλικρίνεια, μας μίλησε για τα πάντα: τον χρόνο, την ομορφιά, τη μοναξιά και τα όνειρα – σε κάθε ηλικία.

Credit: InStyle Greece/ Getty Images/Ideal Image

Το InStyle Greece ανοίγει για πρώτη φορά επισήμως την πόρτα του θρυλικού Μεγάρου των Απομάχων στο Παρίσι για μια αποκλειστική φωτογράφιση και συνέντευξη με τους απογόνους του Ναπολέοντα Βοναπάρτη, HRH Prince Joachim Charles Napoléon Murat, πρίγκιπας του Ποντεκόρβο, και HRH Princess Yasmine Murat, πριγκίπισσα του Ποντεκόρβο.

Φωτογράφος: Greg Alexander, Καλλιτεχνική διεύθυνση: Sebastien Vienne, Μακιγιάζ: Carine Larchet, Μαλλιά: Isabelle Luzet, Βοηθός: Eleline Yalaz, Παραγωγή: Méphistophélès Productions

Αναλύουμε τον παρεξηγημένο όρο της μόδας «avant-garde» και εστιάζουμε στο πάνθεο των σχεδιαστών που τον υπερασπίστηκαν.

Credit: InStyle Greece / Getty Images/Ideal Image.

Μια από τις κλασικές αξίες στο μακιγιάζ, το eyeliner, γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής σε μερικά από τα πιο μοντέρνα βραδινά looks, χωρίς να χάνει την κομψότητά του.

Credit: InStyle Greece / Φωτογράφος: Sofia Brunet, Model: Yana Polhovskaya, Make Up and Hair: Martin Ruffolo, Model Agency: Le Troch

Το skinimalism αλλιώς. Αποκτάμε την καλύτερη δυνατή εκδοχή της επιδερμίδας μας λέγοντας «αντίο» στις πολύπλοκες ρουτίνες περιποίησης και τα μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς.

Credit: InStyle Greece / Φωτογράφος: Camilla Camaglia, Μακιγιάζ: Einat Dan, Μοντέλο: Sophia (M4 Models Management)

Το άσπρο και το μαύρο γίνονται δυναμικοί σύμμαχοι και δημιουργούν από κοινού το νέο μεταβατικό στιλ.

Credit: InStyle Greece / Φωτογράφος: Beatriz Maldonado, Styling: Paloma Monago, Μοντέλα: Yentude Odimayo & Stefaniia Stepanova (Two Management), Μακιγιάζ-Μαλλιά: Laura Gallardo

Μέσα σε έναν καθρέφτη αντικατοπτρίζεται η γυναίκα που θέλουμε να είμαστε αυτήν τη σεζόν: δυναμική, αινιγματική και παιχνιδιάρα.

Credit: InStyle Greece / Φωτογράφος: Sara El Beshbichi, Styling: Stela Plaka, Μοντέλο: Aleksandra Leshchinska, Μακιγιάζ-Μαλλιά: Alice Donadio

Μερικά από τα πιο sos σύνολα αυτής της Άνοιξης αποδεικνύουν ότι το διαχρονικό στιλ δεν ήταν ποτέ πριν τόσο απολαυστικό.

Credit: InStyle Greece / Φωτογράφος: Alex Rosenkreuz, Styling: Michelle Wu, Μοντέλο: Cristina Robu (Photogenics), Μαλλιά: Helen Robertson, Μακιγιάζ: Claire Piao

Η ελληνική φύση γίνεται το καταλληλότερο set για να συναντήσουμε τις αιθέριες υπάρξεις που βάζουν παστέλ χρώμα στις εμφανίσεις της σεζόν.

Credit: InStyle Greece / Φωτογράφος: Tanja Tremel, Concept & Styling: Joana Claro, Μακιγιάζ-Μαλλιά: Timo Pravitianos, Μοντέλο: Katrin Schanz (ACE Models)

Keywords
Τυχαία Θέματα