Natalie Portman: Πώς σχολιάζει τις φήμες για διαζύγιο από τον σύζυγό της

13:31 22/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η Natalie Portman εδώ και μήνες αντιμετωπίζει συζυγικά προβλήματα. Ταυτόχρονα, είναι στο επίκεντρο των σκανδαλοθηρικών περιοδικών, που σχολιάζουν τον γάμο της.

Η ηθοποιός, σε συνέντευξή της στο Vanity Fair, είπε ότι οι εικασίες σχετικά με το τέλος του γάμου της με τον Benjamin Millepied μετά την υποτιθέμενη απιστία του, ήταν φρικτές.

Η 42χρονη ηθοποιός μίλησε για την αντιμετώπιση της προσοχής

των σκανδαλοθηρικών περιοδικών σημειώνοντας: “Είναι τρομερό και δεν έχω καμία επιθυμία να συμβάλω σε αυτό”.

Η πρωταγωνίστρια παραδέχτηκε ότι έχει συνείδηση της δημόσιας αντίληψής της από τότε που πρωτομπήκε στο Χόλιγουντ ως νεαρή ηθοποιός.

“Έγινα πολύ προστατευτική από πολύ νωρίς“, είπε. “Επέλεξα ένα διαφορετικό όνομα όταν ξεκίνησα, το οποίο ήταν ένα είδος ενδιαφέροντος τρόπου με τον οποίο διαχώρισα τις ταυτότητες”.

The Black Swan star Natalie Portman is setting the record straight about her relationship status with her husband, Benjamin Millepied. https://t.co/lsGS7UrXcr pic.twitter.com/oso85YBjhw

— E! News (@enews) February 21, 2024

Και συνέχισε: “Αναστατωνόμουν αν κάποιος στο σχολείο με αποκαλούσε Natalie Portman. Έλεγα, αν με ξέρεις, με ξέρεις ως Natalie Hershlag στο σχολείο. Ήταν ένα είδος ακραίας διχοτόμησης της ταυτότητας που προσπάθησα να ενσωματώσω λίγο περισσότερο ως ενήλικας”.

Η Portman είπε ότι αρχικά δυσκολεύτηκε να καταλάβει ότι και οι δύο ταυτότητες ήταν μέρος της. “Δεν υπήρχε ένας “πραγματικός” εαυτός μου και ένας “υποτιθέμενος” εαυτός μου”, είπε, προσθέτοντας: “Δεν είχαν απαραίτητα διαφορετικά ονόματα. Και δεν είναι μόνο δύο διαφορετικές εκδοχές, υπάρχουν πλήθος τρόπων με τους οποίους με βλέπουν οι άλλοι άνθρωποι, τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά, και υπάρχουν πλήθος τρόπων με τους οποίους βλέπω τον εαυτό μου”.

Η ηθοποιός επιτρέπει πλέον στον εαυτό της να συγχωνεύει όλα αυτά τα εσωτερικά και εξωτερικά χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τη φήμη, όταν βλέπει την ταυτότητά της. “Κατά κάποιο τρόπο, η διασταύρωση όλων αυτών είναι μέρος μου και είναι σημαντικό να τα έχω όλα αυτά μέσα μου και σαν εμένα, σε αντίθεση με το να είναι κάτι εξωτερικό, αυτό είναι το πραγματικό”, είπε. “Καθώς άρχισα να αποκτώ παιδιά και οικογένεια, άρχισα να συνειδητοποιώ ότι ίσως δεν ήταν χρήσιμο να είμαι σαν να υπάρχουν δύο εαυτοί μου. Έχω πολλές αλληλεπιδράσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας μου ως δημόσιο πρόσωπο. Το να το αποκλείσω αυτό από την εμπειρία μου δεν είναι αληθινό”.

Η Portman και ο Millepied, 46 ετών, παντρεύτηκαν το 2012 και έχουν δύο παιδιά: Aleph, 12 ετών, και Amalia, 6 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα