Miranda Kerr: Η στιγμή που άλλαξε η ζωή της σε μια φωτογραφία – Όταν συνάντησε τον σύζυγό της

17:00 9/11/2023 - Πηγή: InStyle

Η Miranda Kerr δεν ξεχνά τη στιγμή που ξεκίνησε το ειδύλλιο με τον σύζυγό της, Evan Spiegel. Άλλωστε, υπάρχει και φωτογραφικό ντοκουμέντο από τη μαγική αυτή στιγμή, που άλλαξε τη ζωή της. Και ναι, η μοίρα έπαιξε τον ρόλο της.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram, το 40χρονο μοντέλο, ανέβασε μια φωτογραφία από εκδήλωση της Louis Vuitton το 2014. Εκεί γνώρισε τον

νυν σύζυγό της, πριν από εννέα χρόνια. Όπως έγραψε η Miranda Kerr στη λεζάντα της ανάρτησης: “Σαν σήμερα το 2014, η μοίρα (και η Louis Vuitton) έφερε τον Evan και εμένα μαζί σε ένα δείπνο στο MOMA στη Νέα Υόρκη. Η μαγική στιγμή που γνωριστήκαμε, απαθανατίστηκε. 9 χρόνια πριν“

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miranda Kerr (@mirandakerr)

Το στιγμιότυπο δείχνει την Kerr να χαμογελά καθώς σφίγγει το χέρι του Spiegel.

Ο 33χρονος Spiegel μίλησε για την πρώτη τους συνάντηση σε συνέντευξή του στη Vogue Αυστραλίας, τον Ιούλιο του 2022.

“Πέρασα ωραία στο δείπνο με μια υπέροχη γυναίκα, αλλά πίστευα ότι δεν είχα καμία απολύτως πιθανότητα. Της έδωσα τον αριθμό μου επειδή μετακόμιζε σε νέο σπίτι. Της είπα: ‘Αν χρειαστείς βοήθεια με τα τεχνικά πράγματα, στείλε μου μήνυμα’. Δεν περίμενα να ακούσω“, δήλωσε ο Spiegel.

Η Kerr είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της, το τρίτο με τον Spiegel. Έχει έναν γιο από τον γάμο της με τον Orlando Bloom.

Keywords
Τυχαία Θέματα