Milk-Bath Nails: Το επίσημο μανικιούρ του Φεστιβάλ Καννών

21:33 20/5/2023 - Πηγή: InStyle

Στο φετινό κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες, υπήρξαν αρκετές ανατρεπτικές εμφανίσεις. Από τα μπλε μαλλιά της Helen Mirren μέχρι τα αξεσουάρ για τα μαλλιά που ολοκληρώναν το ντύσιμο διασημοτήτων. Ωστόσο, η τάση στα νύχια που άφησε το στίγμα της στο Φεστιβάλ, είναι τα milk-bath nails.

Helen Mirren: Με μπλε μαλλιά στο Φεστιβάλ Καννών – Η βεντάλια που “άναψε φωτιές” στα social media

Το δημοφιλές μανικιούρ παραμένει

αγαπημένο μετά το ντεμπούτο του, στις περσινές γιορτές. Συγκεκριμένα, ήταν το μανικιούρ που επέλεξαν αστέρια όπως η Laura Harrier, η Catherine Zeta-Jones και η Caroline Duar.

Τα νύχια milk-bath nails συνήθως περιλαμβάνουν την χρήση ακρυλικού jel για μια απαλή, λιτή εμφάνιση. Ωστόσο, πολλές γυναίκες επιλέγουν να παρακάμψουν εντελώς το πιο πολύχρωμο στοιχείο και στην πιο εκσυγχρονισμένη εκδοχή προτιμούν να φορέσουν τη μουντή-λευκή απόχρωση. Αυτό επέλεξαν και οι περισσότερες από τις φετινές διάσημες, οι οποίες παρευρέθηκαν στις Κάννες και το αποτέλεσμα ήταν ένα άψογο μανικιούρ.

Photo by Daniele Venturelli/WireImage

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα milk-bath nails είναι πολύ όμορφα και για μανικιούρ αρραβώνων και γάμων. Η Simone Biles και η Nicola Peltz Beckham ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους και παντρεύτηκαν, αντίστοιχα, επιλέγοντας milk-bath nails.

Simone Biles: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της για δεύτερη φορά Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα