Miley Cyrus: Tι πιστεύει για την Beyoncé μετά τη συνεργασία τους;

10:02 31/3/2024 - Πηγή: InStyle

Το νέο country άλμπουμ της Beyoncé, «Cowboy Carter», έχει τραβήξει ήδη την προσοχή για πολλούς λόγους. Το άλμπουμ περιλαμβάνει 27 τραγούδια και οι θαυμαστές της είναι φυσικά ενθουσιασμένοι. Μάλιστα, σε αυτόν συμμετέχουν πολλοί ακόμη καλλιτέχνες.

Για παράδειγμα, οι θρύλοι της country μουσικής Dolly Parton και Willie Nelson, αλλά και η Miley Cyrus. Ειδικά όσον αφορά την pop

star, δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με την Beyoncé. Ωστόσο, η συνεργασία αυτή εδραίωσε ακόμη περισσότερο την αγάπη της για εκείνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus)

Σε μια ανάρτηση στο Instagram της μάλιστα, εξέφρασε όλο αυτό τον θαυμασμό της. Συγκεκριμένα, η Miley Cyrus έγραψε: «Αγαπώ την Beyoncé από πολύ πριν μου δοθεί η ευκαιρία να τη γνωρίσω και να δουλέψω μαζί της. Ο θαυμασμός μου είναι πολύ πιο βαθύς τώρα που εκφράστηκα καλλιτεχνικά δίπλα της. Σε ευχαριστώ Beyoncé. Είσαι τα πάντα και ακόμη περισσότερα. Σε αγαπώ».

Οι δύο γυναίκες ερμηνεύουν μαζί το «II Most Wanted». Πρόκειται για ένα ερωτικό τραγούδι που περιγράφει ένα love story. Βέβαια, δεν γνωρίζουμε αν το ειδύλλιο που περιγράφει το κομμάτι βασίζεται σε κάποια αληθινή εμπειρία της pop star. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι θαυμαστές και των δύο, ανυπομονούν να τις δουν ξανά σε κάποια συνεργασία. Θα μπορούσε το νέο αυτό τραγούδι να είναι η αφορμή για να ακολουθήσουν πολλά ακόμη; Μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Keywords
Τυχαία Θέματα