Midi φούστα: 7 τρόποι για να φορέσετε το πιο elegant κομμάτι της γκαρνταρόμπας

Δεν είναι μίνι ούτε μάξι. Είναι στη μέση και είναι το μόνο μέτριο που μας αρέσει. Η midi φούστα αποτελεί το κομμάτι-κλειδί κάθε ντουλάπας και είναι κατάλληλη για κάθε περίσταση. Κομψή και φινετσάτη, βγαλμένη από το γραφείο, μπορεί να δημιουργήσει άνετα streetstyle εμφανίσεις που θα κλέψουν την παράσταση, αλλά και βραδινά look που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από το κλασικό φόρεμα.

@thestreetstylereport

Midi φούστα με καθημερινό παλτό και σακάκι από κάτω για το απόλυτο layering που σας επιτρέπει να την φοράτε από το πρωί ως το βράδυ.

@claireguillon/instagram

Με

total outfit φούστα-σακάκι-τοπ στην ίδια απόχρωση για μια ενιαία εικόνα που χαρίζει στιλ.

@styledumonde

Animal print midi φούστα και δερμάτινα είναι ο απόλυτος χειμερινός συνδυασμός. Πόσο μάλλον όταν συνδυάζονται με lace-up αρβυλάκια. Ένα σκληρό look για τις σκληρές μέρες του χειμώνα.

@leonniehanne/instagram

Midi με βαθύ άνοιγμα στο πλάι, μπροστά, ακόμα και στο πίσω μέρος της φούστας και cropped top. Θηλυκό, σέξι και σίγουρα εντυπωσιακό.

@tamara

Η πλισέ midi φούστα που συχνά πυκνά κάνει τις εμφανίσεις της τους φθινοπωρινούς μήνες δημιουργεί τον τέλειο συνδυασμό με αρβυλάκια και αδιάβροχο. Όχι δεν χρειάζεται να φοράμε μόνο παντελόνι στη βροχή.

@styleoholic

Το κλασικό και πάντα επιτυχημένο ταίριασμα. Silk midi φούστα, over-the-knee μπότες και oversized πουλόβερ.

@styleoholic

Και το μη κλασικό layering. Midi φούστα με τζιν και ψηλοτάκουνες γόβες. Προχωρημένο και προσωπικά αγαπημένο.

Keywords
Τυχαία Θέματα