Michael Stuhlbarg: Επίθεση στον σταρ του Boardwalk Empire από άστεγο

22:42 1/4/2024 - Πηγή: InStyle

Ο σταρ του Boardwalk Empire Michael Stuhlbarg δέχθηκε επίθεση από έναν άστεγο άνδρα που κρατούσε πέτρα κοντά στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο Stuhlbarg, 55 ετών, περπατούσε κοντά στον East 90th και τον East Drive γύρω στις 7:45 μ.μ. όταν ο Xavier Israel, 27 ετών, τον χτύπησε στο πίσω μέρος του λαιμού του με μια πέτρα. Σύμφωνα με

το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, ο άνδρας προσέγγισε φαινομενικά τυχαία τον ηθοποιό που περπατούσε στο Upper East Side το βράδυ της Κυριακής.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο Stuhlbarg “έλαβε ιατρική φροντίδα στο σημείο” για “ελαφρά τραύματα”.

NEW: ‘Boardwalk Empire’ actor Michael Stuhlbarg was randomly attacked by a homeless man with a rock in NYC while walking

The 55-year-old was walking near East 90th and East Drive around 7:45 p.m

The suspect has previously been arrested for two assaults and a robbery, all… pic.twitter.com/Cfms0R5t96

Unlimited L’s (@unlimited_ls) April 1, 2024

Ο Stuhlbarg κυνήγησε τον Israel μετά την επίθεση και αστυνομικοί που βρίσκονταν έξω από το ρωσικό προξενείο στην οδό 9 E 91 τον συνέλαβαν, σύμφωνα με τη New York Post. Ο Israel, ο οποίος είναι άστεγος, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για επίθεση.

Έχει συλληφθεί στο παρελθόν για δύο επιθέσεις και μια ληστεία τον Ιανουάριο του 2022, επιβεβαίωσαν οι αστυνομικοί. Σε ένα περιστατικό εκείνο τον μήνα, έριξε έναν 59χρονο άνδρα στο έδαφος και τον λήστεψε, αφού ο άνδρας προσπάθησε να του προσφέρει ένα παλτό λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Ο Israel συνελήφθη, επίσης, για επίθεση σε ένα άλλο άτομο που του πρόσφερε βοήθεια – μια 49χρονη γυναίκα, και για φερόμενο ξυλοδαρμό δύο 18χρονων στο Central Park.

Keywords
Τυχαία Θέματα