Michael Jackson: Σπάνια κοινή εμφάνιση των τριών παιδιών του στο κόκκινο χαλί

19:42 28/3/2024 - Πηγή: InStyle

Τα παιδιά του Michael Jackson, Prince, Paris και Blanket Jackson, έκαναν μια σπάνια κοινή εμφάνιση στη βραδιά Τύπου για την παράσταση “MJ: The Musical” στο Prince Edward Theatre στο Λονδίνο.

Το θέατρο θα φιλοξενήσει το μιούζικαλ – το οποίο ήταν υποψήφιο για 10 βραβεία Tony – που βασίζεται στη ζωή του θρυλικού βασιλιά της pop.

Michael Jacksons Kinder Prince, Paris und Blanket bei der Premiere des Musicals "MJ: The Musical" in Londonhttps://t.co/0LGn58sTpX pic.twitter.com/BX4v8nl9uv

— meganuni1 (@meganuni11) March 28, 2024

Η 25χρονη Paris ήταν υπέρκομψη και λαμπερή για την εκδήλωση καθώς πόζαρε δίπλα στον 27χρονο Prince και τον 22χρονο Bigi, ο οποίος κατέθεσε αίτηση για να εμποδίσει τη γιαγιά του Katherine Jackson να χρησιμοποιήσει τα χρήματα της περιουσίας του Michael για να χρηματοδοτήσει τη δικαστική της διαμάχη.

Michael Jackson's children Prince, 27, Paris, 25, and Blanket, 22, lead the stars attending London premiere of MJ: The Musical https://t.co/XMV4YYnZl2 . #Trump2024 pic.twitter.com/bpid0VLTne

— NahBabyNah (@NahBabyNah) March 28, 2024

Ο Blanket – γεννημένος ως Bigi Jackson – είχε προηγουμένως συνταχθεί με τη γιαγιά του, όταν στράφηκαν ενάντια στους εκτελεστές της περιουσίας του πατέρα του. Ωστόσο, ο Blanket άλλαξε θέση αφού ένας δικαστής τάχθηκε με το μέρος των εκτελεστών για τη χρήση των χρημάτων του σουπερστάρ για μια αδιευκρίνιστη επιχειρηματική συμφωνία, που πιστεύεται ότι είναι η συμφωνία 600 εκατομμυρίων δολαρίων για τον κατάλογο με τη Sony.

Michael Jackson's children Prince, Paris, and Blanket lead the stars attending London premiere of MJ pic.twitter.com/lsvHiCUAWa

— Anijay (@JacobsJoe10) March 28, 2024

Αφού η Katherine αποφάσισε να ασκήσει έφεση σ’ αυτήν την απόφαση, ο Blanket έκανε πίσω καθώς φέρεται να πίστευε ότι δεν θα κέρδιζε.

Ο Michael απέκτησε την Paris και τον Prince με την Debbie Rowe με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1996 έως το 2000. Ο 22χρονος Blanket, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Bigi, γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας αλλά η ταυτότητα της βιολογικής του μητέρας είναι άγνωστη.

Keywords
Τυχαία Θέματα