Michael Douglas: Τι τον ενώνει με τη Scarlett Johansson – Η αναπάντεχη ανακάλυψη

10:16 3/4/2024 - Πηγή: InStyle

Μία αναπάντεχη ανακάλυψη έκανε ο Michael Douglas όταν έμαθε πως συνάδελφός του, πασίγνωστη σταρ, είναι μακρινή συγγενής του.

Στη σειρά του PBS Finding Your Roots, ο παρουσιαστής Henry Louis Gates Jr. αποκάλυψε ότι η Scarlett Johansson είναι “ξαδέρφη

DNA” του Douglas.

“Αστειεύεστε;” ρώτησε εμφανώς σοκαρισμένος ο Douglas και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του: “Ω, αυτό είναι καταπληκτικό. Εντάξει. Αυτό είναι φοβερό. Αυτό είναι τόσο γ@μ@το”.

Tonight at 8/7 on an all-new #FindingYourRoots, actor Michael Douglas and writer/director Lena Dunham explore their family roots. (Tune in next Tuesday for the season finale.) pic.twitter.com/BHqTRfqOKX

— KET (@KET) April 2, 2024

Σύμφωνα με τον Gates και το “βιβλίο της ζωής” του που περιέχει έρευνα από επαγγελματίες γενεαλόγους, ο 79χρονος Douglas και η Johansson, 39 ετών, “μοιράζονται πανομοιότυπους κλάδους DNA σε τέσσερα διαφορετικά χρωμοσώματα”.

Οι κλάδοι του κοινού DNA των δύο ηθοποιών “εμφανίζονται στις μητρικές γραμμές της Scarlett, οι οποίες εκτείνονται σε εβραϊκές κοινότητες της Ανατολικής Ευρώπης”, εξήγησε ο Gates στον Douglas. “Αυτό είναι απίστευτο”, απάντησε ο σταρ. Στη συνέχεια αστειεύτηκε: “Λοιπόν, ανυπομονώ να δω τη Scarlett την επόμενη φορά!”

Η Johansson και ο Douglas εμφανίστηκαν και οι δύο στην ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, τους Εκδικητές του 2019: Endgame, ως Natasha Romanoff και Hank Pym, αντίστοιχα.

Ο Douglas είναι το πρώτο παιδί των ηθοποιών Kirk Douglas και Diana Hill. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες του ήταν Ρώσοι Εβραίοι που μετανάστευσαν στην Αμερική. Ο σταρ, ο οποίος έχει τρία παιδιά, είναι παντρεμένος με την Ουαλή ηθοποιό Catherine Zeta-Jones από το 2000.

Keywords
Τυχαία Θέματα