Michael Ballack: Σε σχέση με 21χρονη φίλη του γιου του που σκοτώθηκε σε τροχαίο

17:25 17/6/2022 - Πηγή: InStyle

Ο κορυφαίος Γερμανός ποδοσφαιριστής, πρώην αρχηγός της Εθνικής Γερμανίας και παίκτης της αγγλικής Τσέλσι, Michael Ballack, φέρεται να έχει σχέση με 21χρονη φίλη του αείμνηστου γιου του, σχεδόν έναν χρόνο μετά τον τραγικό χαμό του 18χρονου, που σκοτώθηκε σε τροχαίο με γουρούνα στην Πορτογαλία.

Bild

Ο 45χρονος Ballack εθεάθη στο Art Basel, έκθεση μοντέρνας και σύγχρονης

Τέχνης, με την 21χρονη σύντροφό του, το μοντέλο Sophia Schneiderhan. Tο ζευγάρι που ήρθε κοντά μετά το τροχαίο δυστύχημα του γιου του Ballack, έμοιαζε πολύ αγαπημένο ενώ αντάλλασσε φιλιά δημοσίως, σύμφωνα με τη γερμανική Bild.

imago images/Jan Huebner

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι έχει θεαθεί σε δημόσιο χώρο μαζί καθώς τους είχαν εντοπίσει να απολαμβάνουν τη βόλτα τους σε περιοχή του Βερολίνου.

Η είδηση αυτή έρχεται κάτι λιγότερο από έναν χρόνο από το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του 18χρονου Emilio, ο οποίος σκοτώθηκε όταν η γουρούνα που οδηγούσε ανετράπη και τον καταπλάκωσε καθώς έκανε όπισθεν και έχασε τον έλεγχο, έπειτα από ένα οικογενειακό BBQ στο εξοχικό του Ballack στην Πορτογαλία.

Ο Emilio ήταν ο μεσαίος από τους τρεις γιους του Ballack. Γεννήθηκε το 2002 ενώ μητέρα του ήταν η τότε σύντροφος του Γερμανού άσου, Simone Lambe, με την οποία παντρεύτηκε το 2008 για να χωρίσει το 2012.

Φίλοι του ζευγαριού είπαν στην Bild ότι αυτή η σχέση είναι καλή για τον Ballack και πως το ζευγάρι δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα από τη διαφορά ηλικίας, καθώς τους χωρίζουν ήδη 24 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα