Melissa Etheridge: Η αλλαγή μετά τον θάνατο του γιου της – “Όταν τον έχασα, έμαθα πόσο μπορώ να αγαπώ”

Η Melissa Etheridge κατάφερε να μείνει όρθια μετά τον τραγικό χαμό του γιου της Beckett, στα 21 του χρόνια. Η 62χρονη rocker ομολόγησε ότι οι πεποιθήσεις της για την αγάπη τη βοήθησαν να διαχειριστεί τον θάνατό του.

“Όταν έχασα τον γιο μου, έμαθα πόσο μεγάλη ήταν η ικανότητά μου για αγάπη“, δήλωσε η Etheridge στο podcast Making Space

with Hoda Kotb.

Ο Beckett πέθανε από αιτίες σχετικές με τον εθισμό στα οπιοειδή στις 13 Μαΐου 2020, σε ηλικία 21 χρόνων. Ήταν ο μοναχογιός της Julie Cypher. Η Cypher και η Etheridge είναι επίσης γονείς της κόρης Bailey.

“Όχι μόνο να τον αγαπώ και να μου λείπει και να είμαι εντάξει. Αλλά να αγαπώ τον εαυτό μου αρκετά ώστε να μην πέσω σε μεγάλη κατάθλιψη και ενοχές και ντροπή. Κάτι που συμβαίνει σε τόσες πολλές οικογένειες που χάνουν αγαπημένα πρόσωπα από τον εθισμό στα οπιοειδή. Απλά η ντροπή είναι πολύ μεγάλη“, συνέχισε. “Είναι τεράστια. Έτσι, έπρεπε να πιστέψω ότι υπάρχει μια αγάπη που περιβάλλει τα πάντα. Όλα είναι αγάπη”.

Πώς αντιμετωπίζει τη θλίψη της απώλειας

Η rocker σημείωσε ότι η αντιμετώπιση της θλίψης της είναι “μια πρακτική”. “Μπορεί να είναι μέρες που η σκιά πέφτει πάνω μου. Και πιάνω τον εαυτό μου να λέει: Ω, τι θα γινόταν αν; Αν είχα κάνει αυτό; Ή αν είχα κάνει μόνο αυτό; Και αυτό δεν με βοηθά και μου προκαλεί πόνο”, εξήγησε.

Η Etheridge είπε ότι καταλαβαίνει ότι “έχει φύγει από αυτόν τον φυσικό κόσμο” και ότι είναι “στον ουρανό” και σε έναν “χαρούμενο χώρο”.

“Για να τον νιώσω εκεί, πρέπει να είμαι σε έναν χαρούμενο χώρο. Όταν λοιπόν είμαι σε έναν σκοτεινό χώρο, είμαι μακριά από όλους τους αγαπημένους μου. Είναι δική μου δουλειά να βρω ξανά τον χώρο μου, να αγαπώ τον εαυτό μου, να λέω: Όχι, όχι, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Και έκανε τις επιλογές του“, συνέχισε. “Υπάρχουν κάποιοι που φεύγουν και κάποιοι που φεύγουν νωρίτερα από άλλους. Και δεν μπορούσε να διαχειριστεί τη ζωή του αυτήν τη στιγμή”.

Keywords
Τυχαία Θέματα