Meghan Markle: “Λατρεύω να είμαι μαμά” – Δεν σταματά να μιλά για τα παιδιά της

16:40 12/5/2024 - Πηγή: InStyle

Εκεί που υπήρχε απόλυτη μυστικότητα και κανείς δεν ήξερε τίποτα για τον πρίγκιπα Archie και την πριγκίπισσα Lilibet, η Meghan Markle, από τη στιγμή που έφθασε στη Νιγηρία δεν σταματά να μιλά γι’ αυτά και να μας αποκαλύπτει στοιχεία για την προσωπικότητά τους.

Η Meghan Markle, τη δεύτερη ημέρα της περιοδείας στη Νιγηρία, είπε ότι εκπλήρωσε το όνειρό της να γίνει μητέρα, ενώ μίλησε για τα ομιλητικότητα και πολύ γλυκά παιδιά της. Η δούκισσα του Σάσεξ μιλούσε σε εκδήλωση

“Γυναίκες στην Ηγεσία”, την οποία συνδιοργάνωσε με τη δρ Ngozi Okonjo-Iweala, γενική διευθύντρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου.

Meghan Markle And Dr Ngozi Okonjo-Iweala Host Women In Leadership Summit In Nigeria. | #Royalblog pic.twitter.com/LGqXyZ84OF

— Royalblog (@royalblogg) May 12, 2024

Η Meghan είπε στο κοινό πόσο πολύ αγαπάει να είναι μητέρα, αλλά παραδέχτηκε ότι η εξισορρόπηση της οικογένειας και της καριέρας της δημιουργεί τις δικές της προκλήσεις.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, η Meghan ρωτήθηκε πώς συνδυάζει τη μητρότητα με την καριέρα της και απάντησε: “Μου αρέσει να είμαι μαμά”.

Παρά το γεγονός ότι πριν από περισσότερα από δέκα χρόνια της είχε πει ο φίλος και μέντοράς της ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να ισορροπήσει τις απαιτήσεις της μητρότητας και της δουλειάς της, η 42χρονη δούκισσα δήλωσε ότι απολαμβάνει να είναι μητέρα και ότι οι προτεραιότητές της αλλάζουν συνεχώς.

Mo Abudu of Ebony Life tv, Dr Ngozi Okonjo Iweala, and Meghan Markle host women in leadership events.

Girls, these are mentors, not the half nakeds with BBL, that makes them look like an ant/ladybug.

Ire o. pic.twitter.com/pWX1qRt0qS

princess banke oniru (@HRH_bankeoniru) May 11, 2024

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πάνελ, η Meghan δήλωσε ότι η “ισορροπία” στη ζωή της έχει αλλάξει με τα χρόνια και μοιάζει διαφορετική σε σχέση με δέκα χρόνια πριν παντρευτεί και αποκτήσει τον πρίγκιπα Archie και την πριγκίπισσα Lilibet.

Είπε: “Αυτό που νομίζω ότι σημαίνει τώρα είναι ότι αυτή η ισορροπία θα αλλάζει πάντα για εσάς. Αυτή η ισορροπία, αυτό που φαίνεται ισορροπημένο πριν από δέκα χρόνια θα αλλάξει” σύμφωνα με το Hello.

Κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων και απαντήσεων, η Meghan ευχαρίστησε επίσης τους Νιγηριανούς που την υποδέχτηκαν στη “χώρα μου” και είπε ότι ελπίζει ότι μπορεί να “δικαιωθεί” ως “πρότυπο”.

Meghan Markle, the Duchess of Sussex, looked radiant in a red dress by Nigerian designer, Oríré at a Women in Leadership event in Abuja . She participated in a discussion with media personality MO Abudu and Dr. Ngozi Okonjo-Iweala, DG WTO.

The conversation focused on the… pic.twitter.com/7uS6ZDYKQx

— Theresa Tekenah (@TheresaTekenah) May 12, 2024

Η δούκισσα του Σάσεξ, η οποία πρόσφατα ανακάλυψε ότι είναι “43% Νιγηριανή”, εντυπωσίασε σήμερα τα πλήθη, καθώς αυτή και ο πρίγκιπας Harry συνεχίζουν την περιπετειώδη “βασιλική” περιοδεία τους στο αφρικανικό έθνος.

Η Meghan έφθασε με σχεδόν μία ώρα καθυστέρηση στη σύνοδο κορυφής “Γυναίκες στην ηγεσία” με ένα κόκκινο φόρεμα με τιράντες από τη Νιγηριανή σχεδιάστρια, Oríré. Είπε στο ακροατήριο: “Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας σας ευχαριστώ πολύ για το πόσο ευγενικοί ήσασταν όλοι σας που υποδεχτήκατε τον σύζυγό μου και εμένα σε αυτή τη χώρα… τη χώρα μου”.

Πρόσθεσε επίσης: “Είμαι απλά κολακευμένη και τιμημένη και εμπνευσμένη. Ήταν ένα καταιγιστικό 24ωρο από τότε που φτάσαμε και πολύ γρήγορα πήρα το μήνυμα ότι πρέπει να φορέσω περισσότερο χρώμα, ώστε να μπορέσω να ταιριάξω με όλους εσάς και την απίστευτη μόδα σας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα