Meghan Markle εναντίον Prince Harry: Αντίπαλοι σε αγώνα πινγκ πονγκ

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry βρίσκονται αντιμέτωποι σε αγώνα πινγκ πονγκ, ίσως η μόνη φορά που οι δυο τους βρίσκονται αντίπαλοι.

Are you ready? The incredible experience that is the #InvictusGames is coming ever closer.

Be a part of it to experience the power of sport in recovery in Düsseldorf 9-16 Sept 2023.

Tickets for the Opening

and Closing Ceremonies are now available!

https://t.co/t45kXQ5NB1 pic.twitter.com/ju6ScRTNEO

Invictus Games Düsseldorf 2023 (@InvictusGamesDE) November 30, 2022

Η Meghan και ο Harry βρέθηκαν αντίπαλοι σε φιλικό αγώνα πινγκ πονγκ, καθώς η Δούκισσα του Σάσεξ έκανε μία εμφάνιση έκπληξη σ’ ένα trailer για τους Invictus Games. Στα 80 δευτερόλεπτα που διαρκεί το βίντεο, συμμετέχουν αθλητές που θα διαγωνιστούν στο επερχόμενο αθλητικό γεγονός το οποίο αναμένεται να διοργανωθεί στο Ντίσελντορφ τον Σεπτέμβριο του 2023.

This (edited) promo for #InvictusGames is #IG23 #IG2023 #HarryAndMeghan #PrinceHarry #PrincessMeghan #DukeOfSussex #DuchessOfSussex #Meghan #MeghansHusband #HarrysWife #Archewell #LoveWins #CompassionInAction #ServiceisUniversal #SPARE #SussexSquad #RoyalInfluencers pic.twitter.com/zYk3609XNF

Royal Influencers (@effectroyal) November 30, 2022

Προκειμένου να προωθήσουν την αγορά εισιτηρίων για τις τελετές έναρξης και λήξης, η ομάδα social media των Invictus Games ανέβασε το βίντεο στο Twitter, ενώ ο καλός φίλος της Meghan Markle, δημοσιογράφος και συγγραφέας του Finding Freedom, Omid Scobie, έκανε αναδημοσίευση.

Keywords
Τυχαία Θέματα