Matt Damon: Η σύζυγός του τον “έσωσε” από την κατάθλιψη σε μια δύσκολη στιγμή της καριέρας του

19:50 13/7/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Matt Damon αποκάλυψε ότι είχε βυθιστεί σε κατάθλιψη ενώ βρισκόταν στη μέση των γυρισμάτων μιας από τις άγνωστες ταινίες του και εγκωμίασε τη γυναίκα του που τον έσωσε.

Ο ηθοποιός απέδωσε την κατάθλιψή του στη συνειδητοποίηση ότι παρά τις προσπάθειές του, η ταινία ήταν μια “χαμένη προσπάθεια.”

Αν και δεν κατονόμασε την ταινία, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Jake’s Takes είπε ότι υπήρξε μια στιγμή που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι “μπορεί η ταινία να μην είναι αυτό που ήλπιζες να είναι, και

εξακολουθείς να την κάνεις.”

Matt Damon Kisses Wife Luciana Barroso During PDA-Filled Beach Day in Mykonos #love https://t.co/e7gphyeUHP

— Suzie S (@suziesuchi) July 8, 2023

“Θυμάμαι στα μισά της παραγωγής και έχεις ακόμη μήνες μπροστά σου και έχεις πάει την οικογένειά σου κάπου, ξέρεις, και την έχεις ταλαιπωρήσει, και θυμάμαι τη γυναίκα μου να με σηκώνει γιατί έπεσα σε κατάθλιψη για το τι έκανα”, ομολόγησε.

Ο 52χρονος Damon σημείωσε ότι η σύζυγός του εδώ και 18 χρόνια προσπάθησε να τον καθησυχάσει βάζοντας το σενάριο σε μια προοπτική, γεγονός που θεωρεί ότι τον βοήθησε να βγει από την κατάθλιψη.

Η σύζυγος του Damon, Luciana Barroso, του είπε: “Είμαστε εδώ τώρα” και να επικεντρωθεί βασικά στο να κάνει την καλύτερη δυνατή δουλειά και να μην ασχολείται με τα πράγματα που δεν είναι στον έλεγχό του.

Matt Damon Goes Shirtless As He Kisses Bikini Clad Wife Luciana Barroso In Mykonos: Photos https://t.co/SKKRLxrb5C

— Michael A. Galascio (@MGalascio) July 4, 2023

“Ξέρετε, υπερηφανεύομαι, σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας της, ότι είμαι επαγγελματίας ηθοποιός και αυτό που σημαίνει να είσαι επαγγελματίας ηθοποιός είναι ότι πας και κάνεις το 15ωρο και δίνεις τα πάντα, ακόμη και σε αυτό που ξέρεις ότι θα είναι μια χαμένη προσπάθεια” δήλωσε ενώ προωθούσε τη νέα του ταινία “Oppenheimer.”

Και πρόσθεσε: “Αν μπορείς να το κάνεις αυτό με την καλύτερη δυνατή συμπεριφορά, τότε είσαι επαγγελματίας. Και πραγματικά με βοήθησε σε αυτό.”

Ο Damon και η Barroso γνωρίστηκαν όταν εκείνος γύριζε το “Stuck on You” και εκείνη δούλευε σε ένα μπαρ στο Μαϊάμι το 2004. Είχαν σχέση για δύο χρόνια πριν αρραβωνιαστούν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια ιδιωτική πολιτική τελετή στο Γραφείο Γάμων του Μανχάταν στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

Matt Damon’s daughters Alexia, 24, Gia, 14, and Stella, 12, joined him on the #Oppenheimer red carpet in Paris https://t.co/2sDwP2TO9z

— TooFab (@TooFab) July 13, 2023

Δεν χρειάστηκε πολύς καιρός πριν το ζευγάρι αποφασίσει να αποκτήσει παιδιά. H πρώτη τους κόρη, Isabella, είναι σήμερα 17 ετών ενώ απέκτησαν άλλες δύο κόρες, τις Gia, 14 ετών, και Stella, 12 ετών.

H Barroso, 46 ετών, έχει επίσης μια κόρη, την Alexia, 24 ετών, από προηγούμενη σχέση.

Την περασμένη Τρίτη, ο Damon ήταν μαζί με τρεις από τις τέσσερις κόρες του ζευγαριού στην πρεμιέρα του “Oppenheimer” στο Παρίσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα