Lynda Carter: Αγέραστη στα 72 της η Wonder Woman

H Lynda Carter δεν σταματά να εντυπωσιάζει με την αγέραστη εμφάνισή της. Στα 72 της δείχνει να μην έχει περάσει ούτε μια μέρα από πάνω της από την εποχή που έγινε διάσημη.

Η σταρ ήταν η πρώτη που φόρεσε το κοστούμι της θρυλικής Wonder Woman. Στη δεκαετία του ’70 ήταν μία από τις πιο λαμπερές ηθοποιούς της μικρής οθόνης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lynda Carter (@reallyndacarter)

Η Lynda Carter, κατά κόσμον Lynda Jean Cordova Carter, μοιάζει να έχει σταματήσει τον χρόνο. Σε συνέντευξή της στο The Morning Show του Channel Seven στην Αυστραλία, εντυπωσίασε με τη νεανική εμφάνισή της.

Συμμετείχε στην εκπομπή μέσω Zoom από το Λος Άντζελες και συνομίλησε με τους παρουσιαστές για το τελευταίο της single και την τηλεοπτική της καριέρα.

‘Νομίζω ότι [η Wonder Woman] ήταν επαναπροσδιορίσιμη. Νομίζω ότι οι υπερήρωες με πολλούς τρόπους δεν είναι σχετικοί“, είπε για τον ρόλο της ως υπερήρωας.

“Αλλά επειδή δεν φορούσε μάσκα, ξέρετε, ήταν ακριβώς εκεί. Είχε να κάνει με την καλοσύνη της… Δεν είχε να κάνει με την υπερδύναμη” όπως σημείωσε μεταξύ άλλων για τον ρόλο που την καθιέρωσε.

Κατέκτησε τις οθόνες μας ως Wonder Woman πριν από σχεδόν πέντε δεκαετίες.

Η Lynda στέφθηκε Μις ΗΠΑ το 1972, αλλά είχε μόλις 25 δολάρια στην τράπεζα όταν πήρε τον ρόλο της Wonder Woman το 1975. Συνέχισε στον ρόλο αυτό έως το 1979.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε, ακόμη, στην ταινία Wonder Woman του 2020 με την Gal Gadot στον ομώνυμο ρόλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα