Low Waist: 5 τρόποι για να φορέσουμε τα χαμηλόμεσα με στιλ

09:15 22/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η χαμηλόμεση τάση στη μόδα αντιπροσωπεύει ένα επίκαιρο και δυναμικό στιλ που έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο της σύγχρονης ενδυμασίας. Από τις πασαρέλες μέχρι τους δρόμους της πόλης, έχει κατακτήσει τις καρδιές των πιο εναλλακτικών κοριτσιών με την άνεση, την ευκολία και τον νοσταλγικό της χαρακτήρα. Αυτό το εμβληματικό στιλ δεν αποτελεί απλώς μια τάση της εποχής, αλλά ένα αίσθημα τόλμης, καθώς… θέλει τόλμη για να βγάλουμε το στομάχι μας έξω.

Πολλές φορές μάλιστα, το trend αυτό δείχνει παλιομοδίτικο και καθόλου κολακευτικό. Γι’ αυτό και οφείλουμε να μάθουμε να το φοράμε σωστά. Πώς;

Ποντάρουμε
στα τζιν ψαράδικα

Τα τζιν ψαράδικα αποτελούν μια εμβληματική τάση που επιστρέφει με δύναμη. Για να τα φορέσετε με έναν φρέσκο τρόπο, μπορείτε να τα συνδυάσετε με ένα κοντό τοπ ή ένα στενό μπλουζάκι που θα αναδείξει την μέση σας και φυσικά, στην πιο χαμηλόμεση εκδοχή τους. Ακόμα και η Bella Hadid τα λατρεύει!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Εξισορροπούμε την κατάσταση με ένα μακρύ πανωφόρι

Για να δημιουργήσουμε έναν ισορροπημένο συνδυασμό, φοράμε ένα μακρύ πανωφόρι πάνω από τα χαμηλόμεσα ρούχα μας. Ένα μακρύ παλτό ή ακόμα και ένα σακάκι κοστουμιού μπορεί να χαρίσει έναν αέρα κομψότητας και εκλεπτυσμένου στιλ στο ανατρεπτικό αυτό trend.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα