Liam Neeson: Δεκαπέντε χρόνια από τον θάνατο της Natasha Richardson – Η συγκινητική αφιέρωση του γιου τους

17:38 19/3/2024 - Πηγή: InStyle

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα που η Natasha Richardson έφυγε από τη ζωή, με τους αγαπημένους της ανθρώπους να κρατούν την ανάμνησή της ζωντανή.

Στην επέτειο των 15 χρόνων από τον θάνατό της, ο γιος της με τον Liam Neeson έκανε μια συγκινητική αφιέρωση στην αείμνηστη μητέρα του.

“15 χρόνια από τότε που άφησες αυτό το αεροπλάνο για πάντα. Ανυπομονώ να ξανασμίξουμε μια μέρα, αλλά προς το παρόν παρηγοριέμαι γνωρίζοντας ότι είσαι δίπλα μου σε κάθε μου βήμα. Ελπίζω να σε

κάνω περήφανη”.

Ο Daniel συνέχισε αναφέροντας στο γλυκό του μήνυμα την κοινή αγάπη τους για τα κοκτέιλ μαργαρίτας: “Νομίζω ότι σίγουρα θα ήσουν περήφανη για τις ικανότητές μου στη μαργαρίτα. Ήταν η OG margarita mama! Ως παιδί, της ζητούσα μια γουλιά από τη δική της και εκείνη έλεγε ευγενικά: Όχι μέχρι να μεγαλώσεις”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Neeson (@bgdans91)

“Δεν ήξερε ότι μια μέρα θα ξεκινούσα τη δική μου μάρκα τεκίλας και θα είχα πάρα πολλές μαργαρίτες στα χέρια μου”, συνέχισε, αναφερόμενος στη μάρκα De-Nada Tequila.

“Η θεία μου, Joely Richardson, που πάντα μου φτιάχνει τη μέρα, μου είπε αυτή την εβδομάδα ότι μερικές φορές ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε έναν πλανήτη που γυρίζει συνεχώς”, έγραψε ακόμη ο Daniel.

“Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη και πρέπει να την αγκαλιάζουμε με ανοιχτές αγκάλες. Αν πιστεύετε ή όχι στην κβαντική φυσική, το παρελθόν, το μέλλον και το παρόν συνυπάρχουν. Είμαστε όλοι αλληλένδετοι εδώ και εκεί πέρα μέσω της αγάπης. Η μεγαλύτερη δύναμη ζωής. επιλέξτε την πάνω απ’ όλα”, κατέληξε.

Η Natasha πέθανε στις 18 Μαρτίου 2009 από αμβλύ τραύμα έπειτα από πτώση ενώ έκανε σκι στο Mont Tremblant του Κεμπέκ. Αυτή και ο Liam, 71 ετών, έχουν επίσης τον γιο Micheál Richardson, 28 ετών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Neeson (@bgdans91)

Σε μια συνέντευξη τον Φεβρουάριο του 2023 στο Rolling Stone, ο Liam δήλωσε ότι “δεν ήξερε πώς να απαντήσει” σε μια ερώτηση σχετικά με το πώς αντιμετώπισε τον θάνατο της αείμνηστης συζύγου του. “Η ζωή συνεχίζεται. Η μητέρα της Natasha, η Vanessa [Redgrave], και η αδελφή της [Joely Richardson] μετακόμισαν κατά κάποιο τρόπο και είχα μια υπέροχη βοηθό, την Joanna“, είπε στο περιοδικό. “Οι άνθρωποι ήρθαν να βοηθήσουν, καταλαβαίνεις; Με μεγάλο τρόπο. Και δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό”.

Keywords
Τυχαία Θέματα