Laetitia Casta: Η μητρότητα άλλαξε τη ζωή της – Το ξεκαρδιστικό ανέκδοτο με την κόρη της

12:00 5/12/2023 - Πηγή: InStyle

Η Laetitia Casta συνεπαίρνει το γαλλικό κοινό με τις ερμηνείες της στο θεατρικό σανίδι. Σίγουρα, το μοντέλο και ηθοποιός έχει πολλούς ρόλους στη ζωή της. Ο κυρίαρχος, όμως, είναι αυτός της μητέρας, καθώς η Casta έχει τέσσερα παιδιά. Η ζωή της από τη στιγμή που απέκτησε τα παιδιά της, άλλαξε εντελώς.

Σε τηλεοπτική της εμφάνιση μίλησε για τον ρόλο της ως μητέρα, ενώ αποκάλυψε και ένα ανέκδοτο. Πρόσφατα, ενώ πρωταγωνιστούσε στο έργο «Μια ξεχωριστή

μέρα» στο θέατρο, η ηθοποιός δέχτηκε την επίσκεψη της κόρης της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laetitia Casta (@laetitiacasta)

Στη σκηνή, η Laetitia Casta είναι η Sophia Loren. Ως πρωταγωνίστρια στο έργο, μαζί με τον Roschdy Zem, η ηθοποιός παίζει τον ρόλο της Ιταλίδας. Μιας συντετριμμένης μητέρας μιας μεγάλης οικογένειας, που γνωρίζει έναν ομοφυλόφιλο άνδρα κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Σ’ αυτό το έργο η Sophia Loren φορά τρύπιες παντόφλες και ρόμπα, ενώ προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις προσδοκίες των παιδιών της. Και η Laetitia Casta γνωρίζει πολύ καλά αυτήν την κατάσταση.

Η ζωή της με τέσσερα παιδιά

«Πάντα έτσι είμαι στη ζωή» είπε η ηθοποιός για το καθημερινό της ντύσιμο, ξεσπώντας σε γέλια. Όπως πρόσθεσε: «Έμαθα να διπλώνω τα ρούχα, να μαγειρεύω, να καθαρίζω το τραπέζι, να ταΐζω τα παιδιά μου». Τότε, η σύζυγος ανακάλεσε ένα ανέκδοτο που συνέβη στο τέλος μιας παράστασης. «Με άγγιξε πραγματικά, γιατί μια από τις κόρες μου ήρθε να δει την παράσταση και στο τέλος, ήρθε σε μένα και μου είπε: Μαμά, έτσι σου συμπεριφερόμαστε;».

H Laetitia Casta με τον σύζυγό της Louis Garrel έχουν τέσσερα παιδιά. Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Είμαι ο αρχηγός μιας φυλής. Τέσσερα παιδιά. Τέσσερα! Αυτός ο αριθμός τέσσερα με κάνει να γελάω. Δεν είναι κακό, σωστά; Με συναρπάζει, ακόμα κι αν ήξερα ότι θα ήταν έτσι». Τα τέσσερα παιδιά της είναι οι: Satheene, Orlando, Athena και Azel.

Η σχέση της με τον σύζυγό της δεν ήταν πάντα ειδυλλιακή. Η ίδια μίλησε για την κρίση που πέρασαν στο παρελθόν, στην ίδια εκπομπή, τον Φεβρουάριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα