Kylie Minogue: Δεν θέλει να επιβραδύνει την επιστροφή στην καριέρα της και αυτός είναι ο λόγος

23:32 16/3/2024 - Πηγή: InStyle

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε η Kylie Minogue. Όπως δήλωσε, αρνείται να «επιβραδύνει την επιστροφή στην καριέρα της». Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο «Billboard», αποκάλυψε ότι ήταν «εξαιρετικά εμπνευσμένη δημιουργικά. Βρισκόμουν σε ένα σημείο της ζωής μου όπου ξέρω ότι δεν είναι αιώνιο».

Η 55χρονη τραγουδίστρια έχει επιστρέψει στην παγκόσμια μουσική σκηνή για τα καλά. Αυτό χάρη στην επιτυχία «Padam Padam» από το άλμπουμ «Tension». Η ερμηνεύτρια μάλιστα πρόσφατα έκανε

ντουέτο και με τη Madonna.

Όπως δήλωσε στο «Billboard», χαίρεται για τη θερμή υποδοχή των νέων τραγουδιών της. «Δεν ήθελα να καταλήξω σε μια θέση όπου δεν θα υπήρχε καμία ελπίδα για την καριέρα μου. Θέλω απλώς να μεγιστοποιήσω αυτό το λαμπρό κύμα επιτυχίας. Αν δεν είσαι έξω να κωπηλατείς για την ώρα που θα έρθει αυτό το κύμα, δεν έχεις καμία ελπίδα», προσέθεσε.

Η ερμηνεύτρια μάλιστα κέρδισε μια ακόμη διάκριση τον προηγούμενο μήνα. Συγκεκριμένα, απέσπασε βραβείο Grammy για την καλύτερη ποπ χορευτική δημιουργία. Η Kylie Minogue σχολίασε στη συνέχεια το πώς νιώθει για τους Αμερικανούς ακροατές της. Όπως είπε, με την πάροδο των ετών έχασαν αλλά και ξανακέρδισαν το ενδιαφέρον της. «Είχα αυτό το είδος του μπρος-πίσω με την Αμερική. Ήμουν το κορίτσι του “Loco-Motion'” για πολύ καιρό, μετά ήμουν το κορίτσι του “la-la-la-la”. Και υποθέτω ότι τώρα είμαι το “Padam”», σημείωσε.

Τέλος, κατέληξε σε μια αισιόδοξη πρόβλεψη. «Μέσω του streaming, οι αλγόριθμοι θα σας οδηγήσουν να ανακαλύψετε περισσότερη μουσική μου» είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα