Kylie Jenner-Timothée Chalamet: Τι συμβαίνει με τη σχέση τους;

18:39 14/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Kylie Jenner έκανε διακοπές στα Turks και Caicos και εγκαινίασε πρόωρα τη σεζόν των bikinis! Πολλά TikToks και αναρτήσεις στο Instagram έδειχναν την Kylie να απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς σε έναν από τους πιο αγαπημένους της προορισμούς. Οι φανς της όμως πρόσεξαν πώς κάτι λείπει από τις αναρτήσεις της. Φυσικά, μιλάμε για τον σύντροφό της, Timothée Chalamet.

@kyliejenner

♬ Me & U – Tems

Πριν

ξεκινήσουν όμως οι φήμες περί χωρισμού, να πούμε πώς η απουσία του είναι δικαιολογημένη. Ο ηθοποιός βρίσκεται μακριά από οποιοδήποτε τροπικό προορισμό για έναν συγκεκριμένο λόγο. Τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και το New Jersey για την επόμενη ταινία του.

Ο Chalamet γυρίζει αυτή την περίοδο τη βιογραφική ταινία του Bob Dylan, “A Complete Unknown”. Μόλις χθες, τον φωτογράφισαν οι paparazzi στο Paterson του New Jersey. Ήταν εκεί, γυρίζοντας σκηνές με τη συμπρωταγωνίστριά του Elle Fanning.

@splashnewsofficial Timothée and Elle filming at the ‘A Complete Unknown’ set #timotheechalamet #timothee #chalamet #timmy #ellefanning #bobdylan #acompleteunknown #sylvierusso #behindthescenes #newjersey #splashnews ♬ original sound – Splash News Official Kylie Jenner-Timothée Chalamet: H τελευταία τους δημόσια εμφάνιση

Η Jenner και ο Chalamet έχουν κρατήσει τη σχέση τους εντελώς ιδιωτική μετά το δημόσιο ραντεβού τους στις Χρυσές Σφαίρες στην αρχή του χρόνου. Στα μέσα Μαρτίου, το ζευγάρι εθεάθη σε ραντεβού, αν και οι δύο φορούσαν κουκούλες και προσπαθούσαν να κρύψουν τα πρόσωπά τους.

Ούτε η Jenner ούτε ο Chalamet έχουν μιλήσει πρόσφατα για τη σχέση τους. Η Kylie απέφυγε μια ερώτηση σχετικά με αυτό στη συνέντευξή της με τους New York Times τον περασμένο μήνα. Τη ρώτησαν για τις θεωρίες των θαυμαστών ότι άλλαξε το στιλ της λόγω της σχέσης της με τον Chalamet.

«Δεν ξέρω πώς να νιώσω γι’ αυτό, απλά δεν θέλω να μιλήσω για προσωπικά θέματα», απάντησε. «Δεν θα έλεγα ότι το στιλ μου επηρεάζεται από ένα μόνο άτομο, αλλά μάλλον από το ποια είμαι και με τι νιώθω άνετα. Σίγουρα έχει εξελιχθεί με τον καιρό και είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσει να εξελίσσεται!»

Keywords
Τυχαία Θέματα