Kim Kardashian: Έτοιμη να… ερωτευτεί ξανά μετά τον χωρισμό από τον Pete Davidson

10:30 4/3/2023 - Πηγή: InStyle

Η Kim Kardashian φέρεται να είναι έτοιμη να βγει ξανά ραντεβού, αλλά αυτήν τη φορά ξέρει ακριβώς τι αναζητεί από έναν σύντροφο.

Πηγή αποκάλυψε στο PEOPLE ότι η Kim ζητεί από φίλους να της κλείσουν ραντεβού και ότι “θα ήθελε πολύ να βγει με κάποιον που δεν είναι διάσημος στο Χόλιγουντ”

“Η Kim δεν έχει βγει ραντεβού, αλλά είναι έτοιμη ξανά”, δήλωσε η πηγή. “Πήρε μια ανάσα μετά τον Pete [Davidson], αλλά τώρα

ενδιαφέρεται. Θα ήθελε πολύ να βγει με κάποιον που δεν είναι διάσημος στο Χόλιγουντ. Πιστεύει ότι κάποιος από τον οικονομικό τομέα θα ήταν τέλειος.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Και πρόσθεσε: “Η Kim έχει πολλά πράγματα που την κάνουν ευτυχισμένη. Θα ήθελε πολύ να τα μοιραστεί όλα μ’ έναν σύντροφο.”

Η Kardashian χώρισε από τον Davidson τον περασμένο Αύγουστο έπειτα από εννέα μήνες σχέσης, ενώ πηγή είχε πει στο People ότι ήταν δύσκολο να διατηρηθεί η σχέση με έναν κωμικό/ηθοποιό, λόγω των αντίστοιχων εργασιών τους.

“Μέρος του λόγου που χώρισαν ήταν εξαιτίας των πολυάσχολων προγραμμάτων τους“, σημείωσε η πηγή και πρόσθεσε: “Και οι δύο ταξιδεύουν συνέχεια και ήταν δύσκολο“

Keywords
Τυχαία Θέματα