Kim Kardashian: Eντυπωσιακή και με casual beauty look σε έξοδο στο Λονδίνο

13:01 31/5/2022 - Πηγή: InStyle

Μπορεί η τελευταία της δημόσια εμφάνιση να ήταν στο φαντασμαγορικό γάμο της αδερφής της στην Ιταλία, η Kim, όμως, δεν παύει να εντυπωσιάζει και στις πιο casual εμφανίσεις της.

Εθεάθη με τον Pete Davidson στο Λονδίνο σε βραδινή έξοδο φορώντας ένα full Balenciaga look, με μαύρο γυαλιστερό παντελόνι που καταλήγει σε μπότα, crop

ζακέτα και μαύρη τσάντα.

DailyMail

Το μακιγιάζ της ήταν πολύ απλό σε σχέση με τον τρόπο που συνήθως βάφεται, με λαμπερή επιδερμίδα, ελάχιστο eyeliner και nude κραγιόν. Ο συνδυασμός του ρουζ με το highlighter την έκαναν να λάμπει! 

Φαίνεται πολύ χαρούμενη στο πλευρό του Pete, με τον οποίο αυτό το διάστημα έχουν και ταιριαστά πλατινέ ξανθά μαλλιά! Η Kim τα είχε πιάσει σε χαμηλό κότσο, με μερικές τούφες να πλαισιώνουν το πρόσωπο της.

Σίγουρα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού η Kim πριν μια βδομάδα έδειξε το ιδιαίτερο μανικιούρ της στο instagram, που είχε το γράμμα “P” με στρας στο ένα νύχι, ως αφιέρωση στον Davidson.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Δεν είναι ξεκάθαρος ο λόγος επίσκεψης τους στο Λονδίνο, αλλά σίγουρα θα διασκεδάσουν αφού στις 2 και 3 Ιουνίου, επίσημη αργία για το Ηνωμένο Βασίλειο, η Βασίλισσα Ελισάβετ γιορτάζει 70 χρόνια βασιλείας (Queen Jubilee).

Ελπίζουμε να δούμε κι άλλες κοινές τους εμφανίσεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα