Khloé Kardashian: Δηλώνει single μετά τις αινιγματικές αναρτήσεις – “Ποιος έχει χρόνο…”

20:40 7/2/2023 - Πηγή: InStyle

Η Khloé Kardashian θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά στην προσωπική της κατάσταση.

Η τηλεπερσόνα επέλεξε να απαντήσει σε ερώτηση ακολούθου της στο Twitter σχετικά με το αν έχει σχέση και με ποιον. “Ποιος είναι ο άνδρας σου τώρα;” τη ρώτησε ο θαυμαστής με την Khloe να απαντά με ειλικρίνεια: “Ποιος έχει χρόνο για άνδρα! Έχω ένα μωρό έξι μηνών και η True και εγώ είμαστε αρρωστημένα εξαρτημένες η μία από την άλλη.

Χα! Κρυφά το αγαπώ! Όχι, αλλά πραγματικά… Δεν υπάρχει άνδρας για τώρα… Αλλά προσεύχομαι γι’ αυτόν!”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Η διευκρίνιση αυτή έρχεται αφού η Khloé ανέβασε σειρά από αινιγματικά αποσπάσματα στα Stories της στο Instagram που φαίνεται να παραπέμπουν στον χωρισμό της από τον Tristan Thompson. Το αστέρι του The Keeping Up With The Kardashians έχει δύο παιδιά με τον παίκτη του NBA, 31 ετών, την κόρη True, τεσσάρων ετών και έναν γιο που γεννήθηκε τον περασμένο Ιούλιο μέσω παρένθετης μητέρας. Οι δυο τους είχαν ένα ειδύλλιο που έληξε μετά την απιστία του, ενώ ο οριστικός χωρισμός ήλθε τον Δεκέμβριο του 2021.

H Kardashian έγραψε αρκετά μηνύματα όπου έλεγε πως πρέπει οι άνθρωποι να απομακρύνονται από άτομα που ”η ενέργειάς του έχει σβήσει” και να κάνουν ό,τι είναι καλύτερα γι’ αυτούς. Σ’ ένα μήνυμά της έγραφε “Απλώς μια υπενθύμιση ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα που δεν γνωρίζουμε ακόμη για τον εαυτό μας και αυτό είναι που κάνει τη ζωή τόσο όμορφη.”

“Τον επόμενο χρόνο μπορείς να βρεις τον επόμενο αγαπημένο σου μουσικό ή να ερωτευτείς με κάποιον που δεν έχεις γνωρίσει ακόμη. Μπορεί να δεις μια νέα απόχρωση του πράσινου που θα γίνει το νέο αγαπημένο σου χρώμα ή μπορεί να αποκτήσεις εμμονή με ένα νέο φαγητό που πίστευες ότι μισούσες. Αλλάζουμε όσο η ζωή προχωρεί. Μεγαλώνουμε καθώς η ζωή αλλάζει. Οι εμπειρίες μας μας διαμορφώνουν σε νέους ανθρώπους. Είναι όμορφο” έγραψε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον χωρισμό: “Σταμάτα να αισθάνεσαι άσχημα που κάνεις ό,τι είναι καλύτερο για εσένα.”

Μετά, πιθανώς, αναφερόμενη στον πρώην της, έγραψε: “Πέρασα αρκετό χρόνο σε πράγματα που δεν μου άρεσαν ποτέ, ακούω την ψυχή μου τώρα.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Πηγή είχε αναφέρει το καλοκαίρι στο People ότι η Khloé έβγαινε με έναν επενδυτή ιδιωτικών κεφαλαίων που γνώρισε μέσω της αδερφής της Kim Kardashian σε ένα δείπνο. Εκείνη την εποχή, η Khloé επίσης διέψευσε μία φήμη που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο ότι έβγαινε με άλλον παίκτη του ΝΒΑ. “Σίγουρα ΔΕΝ είναι αλήθεια!!!” έγραψε σε σχόλιο στο Instagram.

Πριν από λίγους μήνες, αφού πέρασε από ανιχνευτή ψεύδους, αποκάλυψε αν έχει σεξουαλική σχέση με τον πρώην της Tristan Thompson. “Όχι, δεν κοιμάμαι με τον Tristan, πραγματικά όχι” επέμεινε.

Keywords
Τυχαία Θέματα