Keanu Reeves: Έσπασε την επιγονατίδα του σε ατύχημα στα γυρίσματα

14:48 11/4/2024 - Πηγή: InStyle

Λύθηκε το μυστήριο για τον λόγο που ο Keanu Reeves στηριζόταν σε πατερίτσες στα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Ο Aziz Ansari ήταν αυτός που έλυσε τις απορίες που προκάλεσαν οι εικόνες του Reeves με πατερίτσες στο τέλος Ιανουαρίου.

Μιλώντας στο CinemaCon 2024 στο Λας Βέγκας, ο 41χρονος Ansari αποκάλυψε

ότι ο συνάδελφός του, 59 ετών, έσπασε την επιγονατίδα του στο τροχόσπιτό του κατά τα γυρίσματα της ταινίας Good Fortune. “Περίπου, δεν ξέρω, 15 μέρες μετά τα γυρίσματα μαζί μου, του είπα: Έι, πήγαινε να χαλαρώσεις στο καμαρίνι σου για 15 λεπτά. Και σκόνταψε σε ένα χαλί“, είπε ο Ansari.

“He is actually an angel.”

Aziz Ansari on working with Keanu Reeves on his new film, GOOD FORTUNE. pic.twitter.com/Sd6PuJ4YAu

— Cinemark Theatres (@Cinemark) April 10, 2024

Ο Keanu Reeves εθεάθη όρθιος στο πλατό της ταινίας Good Fortune λίγες μέρες αφού φωτογραφήθηκε με πατερίτσες. Ο Reeves και ο Ansari, ο οποίος έγραψε και σκηνοθέτησε επίσης την επερχόμενη ταινία, πρωταγωνιστούν μαζί με τον Seth Rogen και την Keke Palmer.

Keanu Reeves pictured hobbling on crutches with ice pack around his knee on set – after detailing gruesome John Wick set accidents https://t.co/u0ejZ5q7xN pic.twitter.com/YI2rRrWYoD

Daily Mail Online (@MailOnline) January 25, 2024

Ο Ansari δήλωσε ότι ο Reeves ήταν “τόσο στρατιώτης” μετά τον τραυματισμό του, σημειώνοντας ότι “εξακολουθούσε να γυρίζει τα πάντα εκτός από κάποιες σκηνές όπου έπρεπε να χορέψει σάλσα, τις οποίες πρέπει να μαζέψουμε. Ήταν σαν: Θα το κάνω! Εμείς λέγαμε, Keanu, ηρέμησε. Θα κάνουμε τον χορό σάλσα μόλις θεραπευτεί το γόνατό σου“, είπε ο Ansari.

Σημείωσε ότι ο Reeves έχει κάνει ακραία πράγματα στα γυρίσματα χωρίς ποτέ να χρειαστεί “να πάει στο νοσοκομείο ή οτιδήποτε άλλο”. “Έχει κάνει αυτές τις ταινίες Wick, όλα τα πράγματα του Matrix. Στο Speed, προσπάθησε πράγματι να κάνει το άλμα από το αυτοκίνητο στο λεωφορείο. Δεν ήταν η λήψη που χρησιμοποίησαν, αλλά το έκανε”, είπε ο Ansari.

Keywords
Τυχαία Θέματα