Kate Middleton: Το μυστικό του πρίγκιπα William για να κρατά αναμμένη τη φλόγα ανάμεσά τους

10:00 2/10/2023 - Πηγή: InStyle

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton διατηρούν αναμμένη τη φλόγα ανάμεσά τους έπειτα από τόσα χρόνια σχέσης και τρία παιδιά. Το πριγκιπικό ζευγάρι ανακαλύπτει τρόπους για να κρατά ζωντανό το ειδύλλιο σε καθημερινή βάση και μάλιστα ο πρίγκιπας της Ουαλίας φροντίζει ώστε να δείχνει στην αγαπημένη του ότι τη νοιάζεται και την προσέχει.

Λέγεται ότι ο πρίγκιπας William

προσέχει ιδιαίτερα τη σύζυγό του, Kate Middleton, η οποία από τη στιγμή του γάμου τους έχει αναλάβει ανειλημμένες πριγκιπικές υποχρεώσεις που τη θέλουν διαρκώς σε κίνηση. Καθώς, λοιπόν, η Kate έχει βεβαρημένο πρόγραμμα με επίσημες εκδηλώσεις, φιλανθρωπικό έργο αλλά και οικογενειακές υποχρεώσεις, ο William φροντίζει να τη χαλαρώνει φτιάχνοντας για την πριγκίπισσα της Ουαλίας το αγαπημένο της κοκτέιλ, όταν περνούν χρόνο μαζί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Σύμφωνα με την Daily Express, η Kate Middleton έχει αδυναμία σε ένα αλκοολούχο ποτό που της φέρνει ο αγαπημένος της σύζυγος το βράδυ, όταν ο George, η Charlotte και ο Louis έχουν ήδη αποκοιμηθεί. “Ο William φέρνει στην Kate ένα τζιν με τόνικ”, δήλωσε ένας οικογενειακός φίλος στη βρετανική εφημερίδα και πρόσθεσε: “Φροντίζουν ο ένας τον άλλον, αλλά με διαφορετικούς τρόπους.” Ενώ η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαίνεται να είναι μεγάλη φαν του τζιν με τόνικ, λέγεται ότι απολαμβάνει επίσης το λευκό κρασί και την τεκίλα. Τι γίνεται με τον πρίγκιπα William; Αυτός λέγεται ότι είναι λάτρης της βότκας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Όταν βρίσκονται στο σπίτι, η Kate και ο William φαίνεται να καλλιεργούν την αγάπη τους με τέτοιου είδους μικρές χειρονομίες. Στην πόλη, το ζευγάρι είναι πιο διακριτικό, χωρίς να εγκαταλείπει τις τρυφερές χειρονομίες του. “Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ δεν είναι ποτέ υπερβολικά εκδηλωτικοί δημοσίως, επειδή τα πρότυπά τους είναι η εκλιπούσα βασίλισσα και ο γιος της Κάρολος Γ’. Συνέχισαν την παράδοση μιας πιο επίσημης προσέγγισης του πρωτοκόλλου, περιοριζόμενοι στη στοργική οπτική επαφή και στα διακριτικά χάδια και όχι στο αγκάλιασμα, το φιλί ή το κράτημα του χεριού“, ανέλυσε η ειδικός σε θέματα επικοινωνίας και γλώσσας του σώματος Judi James για την Daily Express.

Σύμφωνα με την εμπειρογνώμονα, αυτά τα σημάδια προσοχής μπορεί να είναι “εξίσου ισχυρά” με ένα ξέσπασμα τρυφερών χειρονομιών, καθώς δίνουν ενδείξεις “για την ένταση της αγάπης που έχει ο ένας για τον άλλον στο παρασκήνιο.”

Keywords
Τυχαία Θέματα