Kate Middleton: Σοβαρές επιπλοκές μετά την επέμβαση, την έθεσαν σε τεχνητό κώμα – Τι απαντά το Κένσινγκτον

12:30 4/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η Kate Middleton αναρρώνει στο σπίτι της στο κτήμα του Ουίνδσορ μετά την πρόσφατη περιπέτεια υγείας και τη σοβαρή επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Ωστόσο, η δημοσιογράφος Concha Calleja άναψε φωτιές όταν υποστήριξε μιλώντας στο δημοφιλές ισπανικό ειδησεογραφικό πρόγραμμα Fiesta ότι η Kate έπεσε σε κώμα λόγω επιπλοκών, σύμφωνα με τους Times.

“Οι γιατροί έπρεπε να πάρουν

δραστικές αποφάσεις εκείνη τη στιγμή λόγω των επιπλοκών που προέκυψαν”, είπε, σύμφωνα με τους Times. “Η απόφαση ήταν να τεθεί σε τεχνητό κώμα. Έπρεπε να τη διασωληνώσουν. Υπήρχαν σοβαρές επιπλοκές που δεν περίμεναν, επειδή η επέμβαση πήγε καλά, αλλά η μετεγχειρητική περίοδος δεν πήγε τόσο καλά”.

La periodista Concha Calleja asegura que Kate Middleton estuvo “en coma e intubada” durante el postoperatorio
-“Graves complicaciones inesperadas y vida en peligro”https://t.co/WTTIiJyzrU pic.twitter.com/dY3tqTCWl2

— Evelio González Prieto (@evelio_prieto) January 28, 2024

Η Calleja ανέφερε ότι η ζωή της Kate βρέθηκε σε “μεγάλο κίνδυνο” μετά την επέμβαση και ότι “σχεδόν ένα ολόκληρο νοσοκομείο” στήθηκε στο σπίτι της για τη διαδικασία ανάρρωσης. Άλλα ισπανικά μέσα ενημέρωσης υιοθέτησαν επίσης το δημοσίευμα.

Ωστόσο, μια πηγή του παλατιού διέψευσε σθεναρά τους ισχυρισμούς. “Είναι εντελώς ανοησίες”, δήλωσε στους Times πηγή του Παλατιού του Κένσινγκτον που εκπροσωπεί τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας. “Καμία προσπάθεια δεν έγινε από την εν λόγω δημοσιογράφο να ελέγξει τα γεγονότα που είπε με οποιονδήποτε στο σπίτι. Είναι θεμελιωδώς, εντελώς επινοημένο και θα χρησιμοποιήσω ευγενικά αγγλικά εδώ: δεν ισχύει απολύτως τίποτα”.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε στις 17 Ιανουαρίου ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε “προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα” στην Κλινική του Λονδίνου την προηγούμενη ημέρα. Αν και η διάγνωσή της κρατήθηκε μυστική, είναι γνωστό ότι δεν είναι καρκινική.

Spanish journalist Concha Calleja responded after KP denied coma rumors:

“I reaffirm what I said…This happens when you touch a nerve, it is annoying. I fully trust my source. What happens is that they feel upset because we have discovered the truth.”#WhereIsKate pic.twitter.com/Q63hmG4NHl

— Breaking News (@H_M_Today) February 4, 2024

Πάντως, η Ισπανίδα δημοσιογράφος δεν πτοήθηκε από την κατηγορηματική διάψευση του Παλατιού. “Επιβεβαιώνω αυτό που είπα… Αυτό συμβαίνει όταν αγγίζεις ένα νεύρο, είναι ενοχλητικό. Εμπιστεύομαι πλήρως την πηγή μου. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι αισθάνονται αναστατωμένοι επειδή ανακαλύψαμε την αλήθεια” δήλωσε η Concha Calleja.

Keywords
Τυχαία Θέματα