Kate Middleton: “Πυρά” από τον θείο της κατά του πρίγκιπα Harry

15:30 5/3/2024 - Πηγή: InStyle

Μάλλον η επίπληξη της αδελφής του και μητέρας της Kate Middleton, Carole, δεν έπιασε τόπο, καθώς ο Gary Goldsmith, κατά την είσοδό του στο Celebrity Big Brother δεν κράτησε το στόμα του κλειστό.

Θεώρησε υποχρέωσή του να υπερασπιστεί την τιμή της ανιψιάς του, πριγκίπισσας της Ουαλίας. “Είναι απλά τέλεια!” είπε για την Kate Middleton,

ενώ περιέγραψε και την πρώτη του συνάντηση με τον πρίγκιπα William. “Την πρώτη φορά που συνάντησα τον William, η Catherine μαγείρευε και ο William είπε: Γεια, θέλεις ένα φλιτζάνι τσάι; Πολύ φυσιολογικά” είπε γελώντας.

Gary's the uncle to an heir, will he be Celebrity Big Brother royalty? #CBBUK pic.twitter.com/qqvtQYnPza

— Celebrity Big Brother UK (@bbuk) March 4, 2024

Ο Goldsmith κατηγόρησε τον πρίγκιπα Harry ότι πέταξε τη βασιλική οικογένεια “κάτω από το λεωφορείο” και υπερασπίστηκε την Kate κατα των ισχυρισμών ότι ήταν το μέλος της βασιλικής οικογένειας που έκανε ρατσιστικό σχόλιο. Ο θείος της πριγκίπισσας της Ουαλίας την περιέγραψε όμορφη και χαρακτήρισε μ@λ#κ$ες τους ισχυρισμούς σχετικά με τον ρατσισμό.

Σε συνέντευξή του στη Sun, ο Goldsmith δήλωσε: “Είναι όμορφη εξωτερικά, αλλά πιο όμορφη εσωτερικά και πραγματικά είναι μια στοργική μαμά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εκνευρίστηκα τόσο πολύ με τον Harry και τη Meghan, επειδή δεν επανεφευρίσκεις την ιστορία. ‘Έχω εκνευριστεί πολύ όταν επιτέθηκαν στην όμορφη ανιψιά μου που δεν μπορούσε να πει τίποτα για τον εαυτό της’.

The Princess of Wales Uncle has entered the Big Brother house

Gary Goldsmith is officially the 2nd most embarrassing uncle in the whole family #BigBrother #GaryGoldsmith #CBBUK #CelebrityBigBrother #Kate pic.twitter.com/2v23ozSWRX

NEWS 23/5 (@NEWS23Five) March 5, 2024

“Είναι απόλυτη μ@λ#κ$α και δεν έκρυψα πολύ καλά τα συναισθήματά μου όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να πω κάτι” δήλωσε ο Goldsmith και ξεκαθάρισε: “Η Kate δεν είναι 100% ρατσίστρια”.

Κατά την είσοδό του στο reality αστειεύτηκε ότι μπορεί η Kate να παρακολουθούσε. “Αν το κάνει, θα είναι πίσω από έναν καναπέ, υποθέτω” είπε αστειευόμενος.

Keywords
Τυχαία Θέματα