Kate Middleton: To Παλάτι του Κένσινγκτον σπάει τη σιωπή του – Τι είπε ο William για τη σύζυγό του

21:41 29/2/2024 - Πηγή: InStyle

Το Παλάτι του Κένσινγκτον έσπασε τη σιωπή του και αποφάσισε να ενημερώσει σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Kate Middleton, ενώ και πάλι είναι έντονες οι θεωρίες συνωμοσίας.

Η εκπρόσωπος της πριγκίπισσας της Ουαλίας ήταν καθησυχαστική σε δήλωσή της στο Page Six: “Το Παλάτι του Κένσινγκτον ξεκαθάρισε τον Ιανουάριο τα χρονοδιαγράμματα της ανάρρωσης της πριγκίπισσας και θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις”,

είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Αυτή η οδηγία παραμένει”.

Και επανέλαβε πως η Kate Middleton, “τα πάει καλά”. Επισήμανε ακομη ότι όπως ήταν η αρχική ενημέρωση, η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα έλειπε μέχρι το Πάσχα.

Η αναφορά του William στη σύζυγό του

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας πραγματοποίησε σήμερα μια νέα δημόσια εμφάνιση. Ο πρίγκιπας William επισκέφθηκε τη Συναγωγή Western Marble Arch στο κεντρικό Λονδίνο για να συμμετάσχει σε συζητήσεις σχετικά με την αύξηση του αντισημιτισμού στη Βρετανία.

Συναντήθηκε με δύο επιζώντες του Ολοκαυτώματος, τον Manfred Goldberg και τη Renee Salt, καθώς και με νέους που έλαβαν μέρος στο εμβληματικό πρόγραμμα “Μαθήματα από το Άουσβιτς” του Holocaust Educational Trust.

Του έδωσαν ένα μπουκέτο λουλούδια για την Kate καθώς στεκόταν δίπλα στον ραβίνο Daniel Epstein, ο οποίος είναι επικεφαλής της συναγωγής Marble Arch από το 2021 μαζί με τη σύζυγό του Illana.

Ο William δήλωσε στους παρευρισκομένους: “Η προκατάληψη δεν έχει θέση στην κοινωνία. Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Θέλω όλοι σας να ξέρετε ότι μπορείτε να μιλήσετε γι’ αυτήν και τις εμπειρίες σας. ‘Τόσο η Catherine όσο και εγώ ανησυχούμε εξαιρετικά για την αύξηση του αντισημιτισμού για την οποία μιλήσατε σήμερα το πρωί και λυπάμαι πολύ αν κάποιος από εσάς χρειάστηκε να το βιώσει. Δεν έχει θέση… γι’ αυτό είμαι εδώ σήμερα για να σας διαβεβαιώσω όλους ότι οι άνθρωποι νοιάζονται και ότι οι άνθρωποι ακούνε και δεν μπορούμε να το αφήσουμε να περάσει έτσι”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Η υποχρέωση αυτή είχε αρχικά προγραμματιστεί να συμπέσει με την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος τον περασμένο μήνα και επρόκειτο να παραστεί και η πριγκίπισσα της Ουαλίας. Η εκδήλωση έπρεπε να αναβληθεί λόγω της εγχείρησης στην κοιλιά της πριγκίπισσας τον περασμένο μήνα.

H 94χρονη επιζήσασα του Ολοκαυτώματος Renee Salt είπε στον William: “Λυπάμαι, είμαι σίγουρη ότι αν η γυναίκα σας ήταν καλά, θα ήταν εδώ. Μου λείπει τόσο πολύ. Δώστε της τις καλύτερες ευχές μου, παρακαλώ”.

Keywords
Τυχαία Θέματα