Kate Middleton: Mε… νοικιασμένο φόρεμα στα Earthshot Prize Awards

11:15 3/12/2022 - Πηγή: InStyle

Η Kate Middleton εμφανίστηκε απαστράπτουσα στην τελετή απονομής των Εarthshot Prize Awards, όπου έκανε εντυπωσιακή είσοδο.

Ολοκληρώνοντας την τριήμερη περιοδεία τους στις ΗΠΑ ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας παρευρέθησαν στη δεύτερη ετήσια τελετή απονομής βραβείων στο MGM Music Hall την Παρασκευή το βράδυ. Σύμφωνα με το φιλικό προς τη γη θέμα της εκδήλωσης, ζητήθηκε από τους επισκέπτες να μην αγοράσουν νέα φορέματα ή κοστούμια για το βράδυ.

The Prince and Princess of Wales go glam! Prince William and Kate Middleton attended the Earthshot Prize 2022 in Boston on Friday night. pic.twitter.com/cjV8CVuPSl

— ExtraTV (@extratv) December 2, 2022

Kate Middleton Wears Princess Diana’s Emerald Choker (Once Worn as a Headband!) to Earthshot Awards https://t.co/73UHaWGuER

People (@people) December 3, 2022

Οπότε η Kate τήρησε τις οδηγίες βιώσιμης μόδας με ένα φόρεμα στο χρώμα της μέντας από τη Solace London, αξίας 100 δολαρίων, το οποίο νοίκιασε από την HURR, μια πλατφόρμα ενοικίασης στο Ηνωμένο Βασίλειο για φορέματα επώνυμων σχεδιαστών.

Αξεσουάρ της εμφάνισής της ήταν ένα τσόκερ από σμαράγδι και διαμάντια που ανήκε στην πριγκίπισσα Diana. Φέρεται να κοστίζει πάνω από 15 εκατ. δολάρια και να ήταν δώρο στην Diana από τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία το κληρονόμησε από τη γιαγιά της, βασίλισσα Mary. Η Kate φόρεσε, επίσης, σκουλαρίκια από σμαράγδι και διαμάντι, δεμένα σε πλατίνα από την Asprey.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

The Prince and Princess of Wales have arrived at the #EarthshotBoston2022 awards to celebrate groundbreaking solutions to repair our planet pic.twitter.com/tw5DQYTgrn

— The Earthshot Prize (@EarthshotPrize) December 2, 2022

Από την πλευρά του, ο πρίγκιπας William επέλεξε να ξαναφορέσει το μπλε βελούδινο σακάκι του, το οποίο έχει φορέσει σε προηγούμενες βασιλικές εκδηλώσεις.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο David Beckham που αντάλλαξε ένα γλυκό φιλί με την Kate Middleton με τα φλας να απαθανατίζουν τη στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα