Kate Middleton – Πρίγκιπας William: Κάνουν τον απολογισμό του 2023

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William είναι έτοιμοι να υποδεχθούν το νέο έτος. Πρώτα όμως, έπρεπε να κάνουν μια ανασκόπηση του 2023, την οποία και μοιράστηκαν με το κοινό τους. Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, ανέβασαν ένα μικρό βίντεο με στιγμιότυπα από τις κυριότερες στιγμές της χρονιάς για τη βασιλική οικογένεια. Στη λεζάντα της ανάρτησης, θέλησαν να ευχαριστήσουν «όλους

όσοι αποτέλεσαν μέρος της χρονιάς μας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Kate Middleton – Πρίγκιπας William: Κάνουν τον απολογισμό τους για το 2023

Το βίντεο ξεκίνησε με φωτογραφίες από την ετοιμασία τους για την ιστορική στέψη του βασιλιά Κάρολου. Μαζί φυσικά και τα παιδιά τους, πρίγκιπας George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπας Louis. Στη συνέχεια, ακολουθούν διάφορες φωτογραφίες από όλους τους μήνες του 2023. Μάλιστα, έχουν «ντύσει» μουσικά το βίντεο με το «As It Was» του Harry Styles.

Άλλη σημαντική στιγμή που μνημονεύεται, είναι η πρώτη εμφάνιση του ζεύγους στο Royal Ascot του 2023 τον Ιούνιο. Ακόμη, βλέπουμε την Kate να παίζει πιάνο για το βίντεο που προβλήθηκε στον διαγωνισμό της Eurovision 2023, αλλά και την ομιλία της κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε για το Royal Foundation Centre for Early Childhood στο Λονδίνο.

Την τιμητική του έχει και ο πρίγκιπας William, που ταξίδεψε στη Σιγκαπούρη για το βραβείο Earthshot. Ακόμη, τον βλέπουμε να προωθεί την πρωτοβουλία Homewards για την καταπολέμηση των αστέγων. Τα τρία παιδιά τους έκαναν κι άλλες εμφανίσεις στο βίντεο, εκτός από αυτή στην στέψη. Για παράδειγμα, απεικονίζονται με τον πρίγκιπα William να απολαμβάνουν τον ήλιο στο κάστρο Balmoral. Φυσικά, στιγμιότυπα περιλαμβάνονται και από τα γενέθλιά τους, αλλά και από τη συναυλία «Βασιλικά Κάλαντα: Together at Christmas» στο Westminster Abbey. Το βίντεο έκλεισε με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από τη φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας.

Το 2023 ήταν αναμφισβήτητα μια σημαντική χρονιά για τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton. Κυρίως λόγω της εδραίωσης του βασιλικού τους ρόλου ως πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας. Άλλωστε, μετά την άνοδο του Καρόλου στον θρόνο, τονίστηκε περισσότερο η κομβική θέση του William στη γραμμή διαδοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα