Joseph Baena: Ο εξώγαμος γιος του Arnold Schwarzenegger “αντιγράφει” τη θρυλική πόζα του

14:26 21/8/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Joseph Baena δήλωσε ότι είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον τυφώνα Hilary, λίγες ώρες πριν ξεσπάσει η καταιγίδα που πλήττει την Καλιφόρνια και εκδηλώνεται με ανέμους και έντονες βροχοπτώσεις.

Ο ηθοποιός και bodybuilder, ο οποίος είναι ο εξώγαμος γιος του Arnold Schwarzenegger με την οικιακή του βοηθό, πήρε τον δρόμο για την παραλία καθώς σύννεφα συγκεντρώνονταν στην ακτή.

Ενώ στεκόταν μόλις λίγα μέτρα μακριά από τα κύματα που έρχονταν, ο Baena πήρε

τη γνωστή πόζα με το ένα χέρι σηκωμένο ψηλά και στραμμένο προς τον ορίζοντα και το άλλο χέρι να λυγίζει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joseph Baena (@joebaena)

“Έτοιμος για τον τυφώνα Hilary“, ανακοίνωσε στη λεζάντα της ανάρτησής του, η οποία περιλάμβανε επίσης μια ασπρόμαυρη εκδοχή της φωτογραφίας του.

Αποδεικνύεται ότι ο διάσημος πατέρας του, ο οποίος εκτός από κινηματογραφικό είδωλο και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια ήταν και πρωταθλητής του Mr. Universe στο bodybuilding, είχε τελειοποιήσει τη στάση αυτή στην παραλία Muscle Beach στη Σάντα Μόνικα το 1966, όταν ήταν μόλις 19 ετών.

Bodybuilding icon Arnold Schwarzenegger shares his at home workout to keep up with your strength training. https://t.co/T8Z63jDiNj pic.twitter.com/3zaz0eFaKD

— Nautilus Strength (@NautilusEquip) March 24, 2020

O Joseph Baena δεν αντέγραψε απλώς την κίνηση του διάσημου μπαμπά του, αλλά είναι εμφανές ότι μοιάζει πολύ με τον πατέρα του όταν ήταν κοντά στα 20 του χρόνια, στη δεκαετία του 1960.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Schwarzenegger κατέκτησε πέντε νίκες στο Mr. Universe και επτά τίτλους στο Mr. Olympia, ενώ θεωρείται ευρέως ένας από τους μεγαλύτερους bodybuilder όλων των εποχών.

Arnold Schwarzenegger: Σπάνια εμφάνιση του γιου του, Christopher – Εντυπωσιακή αλλαγή μετά την απώλεια βάρους

Παρά το γεγονός ότι στις 30 Ιουλίου έκλεισε τα 76 του χρόνια, ο σταρ αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να γυμνάζεται με βάρη σχεδόν κάθε μέρα για 30 λεπτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα