Jon Cryer: Αγνώριστος ο κωμικός ηθοποιός μετά τη δραστική αλλαγή στην εμφάνισή του

17:16 25/5/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Jon Cryer αναδείχθηκε σε έναν από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλείς κωμικούς τη δεκαετία του 2000 με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο Two and A Half Men στο πλευρό του Charlie Sheen.

Ο τηλεοπτικός ήρωας του Cryer, Alan Harper, σκόρπισε γέλιο με τις κωμικοτραγικές καταστάσεις στις οποίες έμπλεκε.

You’re lying https://t.co/tK9lQZIFJy pic.twitter.com/2vW4MuoM8O

Kay (@KayPoissonOne) May 16, 2023

Σε νέα εμφάνισή του ο κωμικός ηθοποιός έμοιαζε σχεδόν αγνώριστος καθώς έκανε δραστική αλλαγή στο look του. Ο σταρ συνήθιζε να έχει κοντά καστανά μαλλιά και να είναι καλοξυρισμένος, αλλά τις τελευταίες ημέρες έχει εντυπωσιακά διαφορετική εμφάνιση.

I know a guy , https://t.co/rxQZlemn04 pic.twitter.com/upQUxuv10o

— Lewandowski ke Konnichiwassup (@lungile_t) May 17, 2023

Τώρα, έχει επιλέξει να ξυρίσει το κεφάλι του και να αφήσει γένια, με την εικόνα του να απέχει εντελώς από αυτήν στην οποία τον είχαμε συνηθίσει. Οι θαυμαστές του έχουν εκπλαγεί με την αλλαγή αυτή, καθώς ο Jon Cryer έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί επιδεικνύοντας το νέο του στιλ.

:Edited by AirBrush App.
filter : Pc-4#AirBrushapp #JonCryer pic.twitter.com/9GAkw0ritv

— Lih Trending (@RateMyEdit_Tren) May 17, 2023 Two and a Half Men: Αγνώριστος σήμερα ο μικρούλης Jake

Ο 58χρονος ηθοποιός έχει, επίσης, πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως Pretty in Pink, The Small Affair του 1984 και Hot Shots! καθώς και στο αστυνομικό δράμα NCIS.

Congrats to Jon Cryer for his @SaturnAwards win!!! Stay tuned for our EXCLUSIVE interview with Lex Luthor himself! #supergirl #saturnawards pic.twitter.com/rQXNPeGYr3

— The Illuminerdi (@The_Illuminerdi) October 27, 2021

5. #LexLuthor

Lex’s storyline with Nyxly was rather odd in the final season, but Jon Cryer still shines as this iconic DC villain and his rivalry with Supergirl and the Superfriends were pretty good pic.twitter.com/pquvlTM4bL

— Joel (@Joel382147771) May 25, 2023

Το ξυρισμένο κεφάλι του ήταν αρχικά για τον ρόλο του ως κακός Lex Luthor στο Supergirl του CW, όπου πρωταγωνιστούσε μαζί με την Katie McGrath και την Chyler Leigh έως το 2021, και τώρα έχει διατηρήσει το look.

Thank you for showing your #WGAstrong solidarity @MrJonCryer! Unions united will never be divided #SAGAFTRAstrong pic.twitter.com/Dvst1EJ6h5

— SAG-AFTRA (@sagaftra) May 25, 2023

Ο Jon έκανε το ντεμπούτο του ως διαβόητος χαρακτήρας στο 15ο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν της σειράς το 2019. Ωστόσο, νωρίτερα εφέτος, ο Jon επιβεβαίωσε ότι δεν θα επέστρεφε ως Lex για το Superman & Lois του The CW, μετά την έκτη και τελευταία σεζόν του Supergirl το 2021.

Keywords
Τυχαία Θέματα