Johnny Depp: Το μαυρισμένο μάτι, ο μήνας του μέλιτος και οι “τρελές” κατηγορίες της Amber

09:13 26/5/2022 - Πηγή: InStyle

Μετά την κατάθεση μέσω live video από την Αγγλία της Kate Moss υπέρ του Johnny Depp, ο ίδιος ανέβηκε πάλι  στη θέση του μάρτυρα για να απαντήσει σε όσα τον κατηγόρησε η Amber Heard κατά την εκδίκαση της αγωγής εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμηση.

Johnny Depp: H Kate Moss “έκαψε” την Amber Heard
στην κατάθεσή της

Ο Χολιγουντιανός σταρ δήλωσε πως ήταν η Heard τον χτύπησε στη διάρκεια του μήνα του μέλιτος, το 2016, όταν απολάμβαναν το ταξίδι τους με το “ιστορικό” τρένο Orient Express.

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκε μία φωτογραφία του ζεύγους Depp και Heard που πόζαραν μαζί με το προσωπικό του τρένου Orient Express. Όπως τόνισε ο ηθοποιός είχε “έναν μώλωπα” στο μάτι.

@worldpress

“Είχα έναν μώλωπα, αλλά όλα τελείωσαν και έγιναν όλα μια χαρά ξανά. Πήγαμε για δείπνο” είπε και σημείωσε ότι κάποιες στιγμές τα πράγματα ήταν “συμπαθητικά” και “ωραία”. Όταν όμως γινόταν “κάτι που τη δυσαρεστούσε” εκείνη “άρχιζε φασαρία”. Όταν ρωτήθηκε πώς απέκτησε το “μαυρισμένο μάτι”, η νομική ομάδα της Heard έκανε ένσταση. Απορρίφθηκε, όμως, και ο Depp συνέχισε υποστηρίζοντας πως: “Η κυρία Χερντ με χτύπησε! Αυτό είναι καλύτερο;”

Στη συνέχεια, ο Depp απάντησε στις κατηγορίες της Heard απέναντί του για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση, αναφέροντας τη λέξη: “τρελές”. Και συνέχισε:

“Γελοίες, ταπεινωτικές, χυδαίες, επώδυνες, άγριες, απίστευτα βάναυσες και σκληρές! Όλα είναι ψέματα”.

Ακολούθως επεσήμανε:

“Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω διαπράξει σεξουαλική επίθεση, σωματική κακοποίηση, όλες αυτές οι εξωπραγματικές, εξωφρενικές ιστορίες για εμένα να κάνω αυτά τα πράγματα. Και να ζω με αυτό για έξι χρόνια, να περιμένω να μπορώ να αποκαλύψω την αλήθεια”.

Keywords
Τυχαία Θέματα