Johnny Depp: Σε ινδικό εστιατόριο γιόρτασε τη δικαστική νίκη του και έκανε λογαριασμό 50.000 λιρών

20:28 6/6/2022 - Πηγή: InStyle

O Johnny Depp έχει κάθε λόγο να γιορτάζει μετά τη δικαστική νίκη κατά της πρώην συζύγου του Amber Heard, εναντίον της οποίας είχε καταθέσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο Χολιγουντιανός σταρ βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία, για να συνοδεύσει τον μουσικό και καλό του φίλο, Jeff Beck στην περιοδεία του. Μάλιστα, οι δύο καλλιτέχνες γιόρτασαν μαζί τη δικαστική νίκη του

Depp σε ινδικό εστιατόριο στο Μπέρμιγχαμ τρώγοντας κάρι και πίνοντας ροζέ σαμπάνια. Μαζί τους ήταν άλλα είκοσι άτομα.

Ο 58χρονος ηθοποιός μαζί με την πολυπληθή παρέα του είχαν ενημερώσει ότι θα έρθουν στο ινδικό εστιατόριο Varanasi,την Κυριακή το βράδυ και όλοι τους περίμεναν. Απόλαυσαν ιδιαίτερα πιάτα της ινδικής κουζίνας τα οποία είχαν ετοιμαστεί ειδικά γι’ αυτούς, όπως και κοκτέιλ και ροζέ σαμπάνια. Ο λογαριασμός έφθασε στις 50.000 λίρες.

Ο Depp μαζί με τον Beck έχουν ήδη εμφανιστεί σε εκδηλώσεις στα βόρεια της Αγγλίας, τη Γλασκώβη και το Royal Albert Hall στο Λονδίνο.

Υπενθυμίζεται πως ο Johnny Depp δικαιώθηκε στη δικαστική μάχη κατά της Amber Heard την οποία κατηγορούσε για συκοφαντική δυσφήμηση. Στη δίκη που διήρκεσε έξι εβδομάδες και ολοκληρώθηκε την 1η Ιουνίου, οι ένορκοι έκριναν ότι ο σταρ έπεσε θύμα δυσφήμησης από την πρώην σύζυγό του, η οποία παρουσίασε τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Ο ίδιος ο Depp δήλωσε αμέσως μετά την ετυμηγορία ότι οι ένορκοι “τού έδωσαν πίσω τη ζωή του”.

Johnny Depp: Αποθεώθηκε από θαυμαστές του – Το αστείο για το κομμένο του δάκτυλο

Keywords
Τυχαία Θέματα