John Stamos: Aποκαλύπτει αν υπήρχε κάτι ερωτικό με τη Demi Moore στα ‘80s

Ανάμεσα στα πιο spicy κομμάτια στα νέα του απομνημονεύματα, «If You Would Have Told Me», ο John Stamos περιγράφει τη Demi Moore. Η Moore έπαιξε στη soap opera μεταξύ 1982 και 1984. «Ένα πυροτέχνημα με ένα μεγάλο χαμόγελο», η οποία ήταν «απείρως πιο εκλεπτυσμένη και κοινωνική» από εκείνον, παρόλο που ήταν μόλις εννέα μήνες μεγαλύτερή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Stamos (@johnstamos)

Η «υπόθεση» πηγαίνει μπροστά τέσσερις δεκαετίες: Ο ίδιος και η Moore μιλάνε σε ένα πάρτι και γιορτάζουν την υποψηφιότητα της Jamie Lee Curtis για Όσκαρ το 2023 για την ταινία «Everything Everywhere All at Once». Τότε φτάνει και η φίλη τους, η συγγραφέας Ali Adler. Επικαλούμενη τους χαρακτήρες τους στο «General Hospital», η Adler ρωτάει ευθέως: «Ω, Θεέ μου, Blackie και Jackie! Εσείς οι δύο κάνατε έρωτα ποτέ;»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη instylemagazine (@instylemagazine)

Μπορούσε να ρωτά τους δύο ήρωες, τον Blackie και την Jackie, που όμως ποτέ δεν είχαν κάνει έρωτα στη σειρά. Η Adler ρωτά τους ίδιους τους ηθοποιούς για την προσωπική τους ζωή.

“Κοιτά ο ένας τον άλλον και περιμένουμε κάποιος μας να μιλήσει, γράφει ο Stamos.

«Η Demi κάνει μια παύση για να το σκεφτεί. ‘Δεν ξέρω αν κοιμηθήκαμε μαζί. Νομίζω όμως ότι κάναμε πλάκα’ είπε. Ο ηθοποιός ολοκληρώνει την ιστορία: «Απλά χαμογελάω. Και ρωτάω αν έχει μνήμες από τότε που πήγαμε όλοι μαζί να δούμε τον Rick Springfield στο Universal Amphitheater».

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που ο ηθοποιός αναπολεί στιγμές εκείνης της δεκαετίας. Το 2010 ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία τους από την εποχή του General Hospital. Τότε η Demi Moore σχολίασε «ξεκαρδιστικό!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

Τα νέα του απομνημονεύματα, «If You Would Have Told Me»

Το βιβλίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη. Ο ηθοποιός μίλησε στη New York Times. Σε ερώτηση που του έκαναν απάντησε πως η πρόθεσή του ήταν να γράψει πράγματα για τη ζωή του και να είναι «100% ειλικρινής» για πρώτη φορά. “Σε ένα μήνα, όποιος αποφασίσει να το διαβάσει, θα ξέρει πολλά. Είδα πολλά βαθιά, σκοτεινά πράγματα. Και μιλώ με ειλικρίνεια.”

Μέσα στις 352 σελίδες του βιβλίου ο John Stamos γράφει με λεπτομέρειες για τη μάχη του με τον αλκοολισμό. Για τον γάμο του και το διαζύγιο. Για τον έρωτά του με την Caitlin McHugh. Και για το πώς η Lori Loughlin αντιμετώπισε το σκάνδαλο εισαγωγής στο κολέγιο και τον ξαφνικό θάνατο του Bob Saget.

Keywords
Τυχαία Θέματα