Joe Jonas-Sophie Turner: Αποκαλύφθηκε το όνομα της δεύτερης κόρης τους 14 μήνες μετά τη γέννησή της

11:29 27/9/2023 - Πηγή: InStyle

Αποκαλύφθηκε το όνομα της δεύτερης κόρης του Joe Jonas και της Sophie Turner, 14 μήνες μετά τη γέννησή της, ενώ το ζευγάρι έχει εμπλακεί σε σκληρή μάχη για το διαζύγιό του.

Σύμφωνα με τα αρχεία κηδεμονίας που έχει στη διάθεσή του το Page Six, το μέλος των Jonas Brothers και η σταρ του “Game of Thrones” ονόμασαν την ενός έτους πλέον κόρη τους, Delphine.

Οι πρώην,

οι οποίοι μοιράζονται επίσης την 3χρονη κόρη τους Willa, έχουν μοιραστεί ελάχιστες λεπτομέρειες για τη μικρή από τη γέννησή της τον Ιούλιο του 2022.

Joe Jonas fires back at Sophie Turner’s lawsuit: I did not ‘abduct’ my children https://t.co/DGfFN4MU6L pic.twitter.com/e5kxsYHCiu

— Page Six (@PageSix) September 21, 2023

Το όνομα συμπεριλήφθηκε σε πρόσφατα δικαστικά έγγραφα στα οποία η Turner ζήτησε από δικαστή να αναστείλει το διαζύγιό της με τον Jonas μέχρι να βρουν λύση για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Την περασμένη εβδομάδα, η ηθοποιός, 27 ετών, μήνυσε τον εν διαστάσει σύζυγό της για να επιστρέψουν οι δύο κόρες τους στην πατρίδα της, την Αγγλία. Ισχυρίστηκε ότι ο τραγουδιστής αρνιόταν να παραδώσει τα διαβατήριά τους.

Τώρα, η Turner ζητεί από τον δικαστή να σταματήσει το διαζύγιο επειδή τα παιδιά της είναι αντικείμενο υπόθεσης “διεθνούς απαγωγής παιδιών.”

Joe Jonas and Sophie Turner Grab Lunch with Daughters Before Her Lawsuit https://t.co/70VdyHXRFi

— TMZ (@TMZ) September 22, 2023

Τα δικαστικά έγγραφα κατατέθηκαν μόλις λίγες ημέρες πριν το εν διαστάσει ζευγάρι συμφωνήσει να παραμείνουν οι κόρες τους στη Νέα Υόρκη, όσο θα επεξεργάζονται τις διαδικασίες διαζυγίου και επιμέλειας.

Στις 25 Σεπτεμβρίου, το πρώην ζευγάρι υπέγραψε μια προσωρινή απόφαση συναίνεσης που απαγορεύει και στους δύο να πάρουν τα παιδιά του εκτός της πολιτείας. Αναμένεται να εμφανιστούν για προδικαστική διάσκεψη την επόμενη εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα