Jessica Simpson: H αντίδρασή της όταν ένα από τα παιδιά της την είδε να κάνει σεξ με τον σύζυγό της

15:04 30/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η Jessica Simpson και ο Eric Johnson επιλέγουν να κρατήσουν μια στάση άρνησης από τη στιγμή που ένα από τα παιδιά τους τους είδε να κάνουν σεξ.

Η σχεδιάστρια μόδας παραδέχτηκε στο “Access Hollywood” ότι είναι δύσκολο να έχει ερωτική ζωή με τον σύζυγό της με τρία παιδιά και τρία σκυλιά στο σπίτι, ενώ πρόσθεσε ότι έχει συμβεί ένα από τα παιδιά να μπει στο δωμάτιο ενώ έκαναν σεξ. “Τα παιδιά μας είναι τόσο μεγάλα. Σκεφτόμαστε τι κάνουμε, πώς το κάνουμε; Πού θα πάμε;.. Έχει συμβεί να μας δει, αλλά είμαστε σε άρνηση, όπως ίσως και το παιδί. Δεν είναι κάτι για το οποίο έχουμε μιλήσει” επεσήμανε

Διευκρίνισε ότι δεν είναι ο 10χρονος γιος της Ace, ο… μάρτυρας των ερωτικών περιπτύξεων: “Ευτυχώς, δεν μπήκε μέσα. Νομίζω ότι θα στεκόταν εκεί και θα έλεγε: Τι κάνετε; Θα μας έπιανε την κουβέντα”

Μιλώντας για τη μεγαλύτερη κόρη της, την 11χρονη Maxwell, η Simpson είπε ότι την αντιμετωπίζει “… σαν την καλύτερη φίλη της.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Η Jessica Simpsoν, η οποία είναι επίσης μητέρα της κόρης της Birdie, 4 ετών, αποκάλυψε και το πώς αυτή και ο Johnson, “διατηρούν ζωντανό τον έρωτά τους ακόμη και με τρία παιδιά πάνω τους” έπειτα από σχεδόν μια δεκαετία γάμου.

“Μου αφήνει μικρά σημειώματα γιατί ξυπνάει νωρίτερα από εμένα”, είπε. “Θα μου αφήσει μικρά γράμματα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που με κάνουν να λέω: ανυπομονώ να τον πιάσω στα χέρια μου αργότερα“, συνέχισε η σταρ. “Νομίζω ότι πρέπει να έχετε αυτά τα μικρά πράγματα ως ζευγάρι που είναι μόνο μεταξύ σας.”

Keywords
Τυχαία Θέματα