Jesse Jane: Πέθανε η σταρ ταινιών ενηλίκων στα 43 της

17:33 26/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Jesse Jane, σταρ ταινιών ενηλίκων, που εμφανιζόταν επίσης στο Entourage, είναι νεκρή στα 43 της χρόνια.

Η ηθοποιός, το πραγματικό της όνομα ήταν Cindy Taylor, και ο σύντροφός της, Brett Hasenmueller βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στο Moore της Οκλαχόμα, αναφέρει το KFOR. Το αστυνομικό τμήμα του Moore κλήθηκε στο σπίτι της Jane και

του Hasenmuller για να πραγματοποιήσει έλεγχο ευεξίας την Τετάρτη, αφού είχαν μέρες να ακουστούν νέα τους, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jesse Jane (@thejessejane)

Αν και ο ιατροδικαστής θα επιβεβαιώσει την αιτία θανάτου, πιστεύεται ότι η Jane πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, δήλωσε στους New York Times ο υπαστυνόμος Francisco Franco. Ο Franco δήλωσε ότι οι θάνατοι της Jane και του Hasenmuller παραμένουν υπό διερεύνηση.

Σύμφωνα με τους New York Times, η Τεξανή ήταν μοντέλο για καταστήματα λιανικής πώλησης, όπως το David’s Bridal και το 5-7-9, προτού υπογράψει συμβόλαιο με το στούντιο Digital Playground.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jesse Jane (@thejessejane)

Αφού έκανε το ντεμπούτο της σε ταινίες ενηλίκων το 2003, άρχισε να εμφανίζεται σε εξωτερικά πρότζεκτ που περιλάμβαναν εμφανίσεις στο Baywatch: Hawaiian Wedding και στο Starsky and Hutch του 2004 χωρίς ωστόσο να της αποδοθούν, σύμφωνα με το Deadline.

Το 2005, εμφανίστηκε στη 2η σεζόν του Entourage και επεκτάθηκε στα ριάλιτι με εμφανίσεις στο Bad Girls Club και στο Gene Simmons Family Jewels.

Αποσύρθηκε από τη βιομηχανία ενηλίκων το 2007, εξηγώντας στο GQ σε συνέντευξή της το 2018 πώς άλλαξε η βιομηχανία κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

Jesse Jane – Famous Adult Film Actress Passed Away At The Age of 43

The Actress Found Dead Alongside With Her Boyfriend In Home Oklahoma

Cause Of Death Suspected Overdose #RipJesseJane #JesseJane #Actress #RIP pic.twitter.com/zcZJFxfYSB

Black Town (@townblack71) January 26, 2024

“Μπήκα στο πορνό ακριβώς την τέλεια στιγμή, όταν οι πορνοστάρ είχαν σημασία. Οι πορνοστάρ τότε, ήταν σπουδαίες, λαμπερές. Μπαίνατε σε ένα δωμάτιο, γυρνούσαν τα κεφάλια”, είπε στο περιοδικό. “Όλοι ήξεραν ποιος ήσουν, γιατί στην πραγματικότητα έπρεπε να αγοράσουν το προϊόν σου ή τα DVD σου, τα πάντα. Το πορνό ήταν τόσο άτακτο, αλλά όλοι το παρακολουθούσαν. Τώρα, κανείς δεν βγάζει χρήματα όπως τότε, ακόμα και με συμφωνίες για παιχνίδια και εμφανίσεις”.

Keywords
Τυχαία Θέματα