Jennifer Lopez: Πρεμιέρα για το “This Is Me…Now: A Love Story” – Στο πλευρό της ο Ben Affleck

09:30 14/2/2024 - Πηγή: InStyle

H Jennifer Lopez και o Ben Affleck γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο μία ημέρα νωρίτερα. Το ζευγάρι έλαμψε στην πρεμιέρα της ταινίας της JLo “This Is Me…Now: A Love Story”.

Στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας

της Τρίτης βρέθηκαν και άλλοι σταρ, όπως ο Derek Hough, η America Ferrera, ο Fat Joe και η Xochitl Gomez.

Jennifer Lopez gets emotional talking about Ben Affleck at the #ThisIsMeNow: A Love Story premiere. pic.twitter.com/hP1nhhccM6

— Bennifer Updates (@BenniferUpdates) February 14, 2024

Η ταινία αυτή αποτελεί συνέχεια του άλμπουμ This Is Me…Then του 2002. Το πρότζεκτ -το οποίο περιλαμβάνει cameos από αστέρες όπως ο Trevor Noah και η Jane Fonda- ετοιμάζεται εδώ και πολύ καιρό με τη Lopez να δηλώνει σε συνέντευξη Τύπου την περασμένη εβδομάδα ότι η πραγματική ιστορία αγάπης της με τον Affleck τη βοήθησε να το κάνει.

“Έλεγα, δεν γράφω, δεν το κάνω αυτό. Μου είπε: Το κάνεις, γράφεις, σκηνοθετείς, κάνεις την παραγωγή, χορογραφείς, τα κάνεις όλα αυτά. Ξεκίνα να μπαίνεις σε αυτό, άρχισε να κατέχεις λίγο από αυτό που είσαι”, θυμάται ότι της είπε ο Affleck.

Jennifer Lopez arrives at the #ThisIsMeNow film premiere. pic.twitter.com/hj4N7pghtx

— Bennifer Updates (@BenniferUpdates) February 14, 2024

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2022, περισσότερο από έναν χρόνο μετά την αναζωπύρωση του ειδυλλίου τους. Έβγαιναν για δύο χρόνια στις αρχές της δεκαετίας του 2000, πριν χωρίσουν λίγες μέρες πριν από τον γάμο τους το 2004.

Το ανανεωμένο ρομάντζο τους ενέπνευσε μεγάλο μέρος της σκηνοθεσίας της ταινίας, δήλωσε ο σκηνοθέτης Dave Meyers στη συνέντευξη Τύπου, και σημείωσε μια σκηνή συγκεκριμένα όπου τη βλέπουμε να εργάζεται σκληρά ως εργάτρια σε εργοστάσιο κατασκευής καρδιών.

Jennifer Lopez and Ben Affleck arriving at the #ThisIsMeNow film premiere. pic.twitter.com/nbwkDEwDKS

— Bennifer Updates (@BenniferUpdates) February 14, 2024

“Μεταφορικά, είναι αλήθεια”, δήλωσε ο Meyers. “Αυτό προήλθε από την ίδια που μου είπε τον πόνο που πέρασε, συγκεκριμένα τον πόνο που πέρασε όταν χώρισε με τον Μπεν την πρώτη φορά. Υπήρχε πολλή ειλικρίνεια που μοιράστηκε σε εκείνη την πρώτη συνάντηση, και έτσι το εργοστάσιο καρδιάς έγινε κάτι σαν μια κατάρρευση επιπέδου Τιτανικού, η οποία ήταν μια μεταφορά γι’ αυτό που μου έδινε όσον αφορά στην αλήθεια της”.

H Lopez δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της όταν ανέβηκε στη σκηνή για να μιλήσει για την ταινία αυτή, κάνοντας δήλωση αγάπης στον Ben Affleck. “Ενέπνευσε το άλμπουμ πριν από 20 χρόνια, ενέπνευσε αυτήν την ταινία τώρα. Και σιχαίνεται που το λέω τώρα, αλλά όχι! Όχι! Του λέω, σ’ αγαπώ και σ’ ευχαριστώ που πίστεψες σ’ εμένα και μ’ έκανες να πιστέψω σ’ εμένα. ” είπε μεταξύ άλλων συγκρατώντας τον λυγμό της. “Ευχαριστώ που μ’ έκανες να εξελίσσομαι κάθε μέρα, για την οικογένεια που δημιουργήσαμε, τα παιδιά μας, για καθετί που κάνεις για μένα. Δεν ξέρεις πώς είναι να μοιράζεσαι αυτήν τη ζωή και να είσαι ο έρωτάς μου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα