Jennifer Lopez: Διχασμένοι οι θαυμαστές με το “Can’t Get Enough”

14:35 11/1/2024 - Πηγή: InStyle

H Jennifer Lopez ανακοίνωσε ενθουσιασμένη στους θαυμαστές της ότι κυκλοφορεί επιτέλους το single και βίντεο για το “Can’t Get Enough”.

“Η μουσική εμπειρία This Is Me…Now ξεκινάει ακριβώς…ΤΩΡΑ! Το νέο μου single και βίντεο για το ‘Can’t Get Enough’ είναι επιτέλους εδώ!” έγραψε στο μήνυμα προς τους θαυμαστές της, στο προσωπικό της ιστολόγιο Οn

the Jlo. Κάλεσε τους ακολούθους της να παρακολουθήσουν το βίντεο και να ακούσουν το τραγούδι της, που αποτελεί προάγγελο του άλμπουμ της, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα μέσα Φεβρουαρίου.

Επίσης, ανέβασε ένα teaser στο Instagram: “Επιτέλους ήρθε!!! Το single και το video του #CantGetEnough κυκλοφορούν… ΤΩΡΑ! Αυτός Είμαι Εγώ… Τώρα: Μια ιστορία αγάπης μεταδίδεται στο Prime Video 16 Φεβρουαρίου” έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Οι αντιδράσεις των θαυμαστών

Ωστόσο, παρά το προσδοκώμενο, οι ακολουθοί της δεν φάνηκαν να συμμερίζονται τον ενθουσιασμό της. Στα σχόλιά τους κατακεραύνωσαν τη σταρ για την επιλογή να ντυθεί πάλι με νυφικό. Εγραψαν ότι το τραγούδι είναι βαρετό, ο ρυθμός παλιακος και η ίδια επίσης βαρετή. “Κορίτσι αρκετά με τις βλακείες με τον γάμο, είναι ξεπερασμένο”. “Ένας αληθινός οπαδός λέει την αλήθεια, και η αλήθεια είναι ότι το τραγούδι είναι κακό, ο ρυθμός βαρετός, δεν είναι τίποτα καινούργιο, το βίντεο είναι περισσότερο μια από τα ίδια…” “Είμαι οπαδός της JLO αλλά λυπάμαι που αυτό το τραγούδι είναι κακό. Πρέπει να πίνει πολύ Delola τελικά”. “Απλά θέλουμε να μην παίξεις τη νύφη για λίγο, εντάξει; Χαριτωμένο ωστόσο”. “Ω ναι, ο ΜΟΝΟΣ ρόλος που μπορεί να παίξει η JLO”. “χαζό τραγούδι, χαζός χορός”. “Αρκετά, πονάνε τα αυτιά και τα μάτια μου”. “Δεν είναι 2016 πια” ” Ο χορός δεν σας θυμίζει το Thriller του Michael Jackson;” “Θεέ μου το μισώ αυτό το τραγούδι, μόνο εγώ απορώ γιατί το ηχογράφησε;” “Non stop ταινίες γάμου και μουσική. Η JLo θα εξακολουθεί να παντρεύεται στο Rom-Coms όταν θα είναι 80. “Δεν θα καθίσω να δω αυτές τις αηδίες. Η Jlo πρέπει να ωριμάσει”. Αυτά και άλλα παρόμοια είναι τα σχόλια κατά της Λατίνας σουπερστάρ.

Πάντως, υπήρξαν και οι υπερασπιστές της: “Όταν ακούς τέτοιου είδους ρυθμούς πρέπει να χορέψεις. Ευλογημένος που είμαι μέρος από κάτι ξεχωριστό σαν αυτό με ένα είδωλο σαν την JLo”. “Εμμονή!” “Έχω εμμονή με το βίντεο!!! Παρακολουθώντας το σε επανάληψη”. “Το λατρεύω! ουάου, είσαι τόσο μαγική! Ο,τι κάνεις είναι απίθανο!” “Το βίντεο είναι όλα τα λεφτά! Χαίρομαι που βλέπω ότι επέστρεψες στο μουσικό στιλ που είναι σήμα κατατεθέν σου“ “Αναστήθηκε!” “Απίθανο! Το λατρεύω!”

Keywords
Τυχαία Θέματα