Jennifer Lopez: Αμακιγιάριστη μοιράζεται το skinkare routine της λέγοντας πως νιώθει «καλύτερα από ποτέ» στα 54

10:29 15/8/2023 - Πηγή: InStyle

Ένα μήνα αφότου έκλεισε τα 54, η Jennifer Lopez στήθηκε αμακιγιάριστη μπροστά από ένα φακό και μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της, το skinkare routine που ακολουθεί και είναι τόσο… αγέραστη.

Μάλιστα, στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δηλώνει ότι «νιώθω καλύτερα από ποτέ».

Έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά, η JLo

βρίσκεται σε ένα από τα μπάνια του σπιτιού της- που μοιράζεται με τα δυο παιδιά της και τον σύζυγό της, Ben Affleck -και δείχνει το μπουντουάρ της γεμάτο με προϊόντα της δικής της σειράς.

Στη συνέχεια, απλώνει ένα ενυδατικό serum και αντιηλιακό. Η δύο φορές υποψήφια για Grammy ολοκλήρωσε το βίντεο επαναλαμβάνοντας ότι δεν χρησιμοποίησε κανένα φίλτρο ή «ρετούς».

«No filter. ALL. ME. #ThisIsMeNow at 54, glowing and happy @JLoBeauty», έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.

Η 54χρονη είχε αποκαλύψει τα μυστικά πίσω από την απίθανη επιδερμίδα της και στο περιοδικό Vogue. Σε αυτό επιβεβαίωσε ότι «Είμαι πάντα σε τέλεια υγεία. Η οικογένειά μου είναι πάντα σε τέλεια υγεία. Είμαι νεανική και διαχρονική σε κάθε ηλικία. Η ζωή μου είναι γεμάτη αφθονία, χαρά και αγάπη», και αποκάλυψε πως πάντα ακολουθεί μια πολύ απλή ρουτίνα περιποίησης, με καθαρισμό προσώπου, κρέμα και αντιηλιακό, τα πολύ βασικά προσθέτοντας ότι: «παλιότερα υπήρχαν φήμες ότι χρησιμοποιούσα όλα αυτά τα ακριβά καθαριστικά προσώπου και τέτοια πράγματα – αυτό πραγματικά δεν ήταν αλήθεια». Στο εμβληματικό περιοδικό είπε επίσης ότι χρησιμοποιεί οφθαλμικές σταγόνες για να έχει λαμπερά μάτια: «Νιώθω ότι είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν όλοι» και χρησιμοποιεί τον ορό JLo Glow σε όλο της το πρόσωπο και το λαιμό και το ντεκολτέ.

Το βασικό μυστικό ομορφιάς της πάντως είναι ο ύπνος, όπως είπε.

Jennifer Lopez: Κάνει ηλιοθεραπεία με λευκό στρινγκ μπικίνι που δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία

Keywords
Τυχαία Θέματα