Jennifer Lawrence: Mάλλον δεν θα επιστρέψει στο «Hunger Games» κι αυτός είναι ο λόγος

20:44 5/11/2023 - Πηγή: InStyle

Οι παραγωγοί του «Hunger Games» ίσως μόλις να στέρησαν από την Jennifer Lawrence κάθε ελπίδα επιστροφής της στον ρόλο της εμβληματικής Katniss Everdeen.

Ενώ η 33χρονη ηθοποιός δήλωσε τον περασμένο Ιούνιο στο Variety ότι θα ήταν οπωσδήποτε ανοιχτή στο να επιστρέψει, εκείνοι μάλλον έβαλαν τέλος στο ενδεχόμενο αυτό. Μάλιστα, η star του Hollywood το

είχε πει αρκετά εμφατικά, δείχνοντας πόσο πρόθυμη είναι:

«Αν η Katniss μπορούσε ποτέ να επιστρέψει στη ζωή μου, 100% ναι!» τόνισε.

Τώρα, οι παραγωγοί του franchise, Nina Jacobson και ο σκηνοθέτης Francis Lawerence, δήλωσαν ότι «το πλοίο έχει σαλπάρει». Μιλώντας στο Yahoo Entertainment, η Jacobson εξήγησε ότι το βάρος πέφτει στη συγγραφέα των Hunger Games, Suzanne Collins. Εκείνη δηλαδή είναι «υπεύθυνη» για να κάνει την πρώτη κίνηση και να γράψει ένα ακόμη μυθιστόρημα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Hunger Games (@thehungergames)

«Αν η Suzanne έχει κάτι να πει, τότε θα γράψει ένα βιβλίο γι’ αυτό» είπε χαρακτηριστικά και δήλωσε: «Ειλικρινά, όσο κι αν αγαπώ την Katniss, νομίζω ότι η ιστορία της έχει ολοκληρωθεί. Νομίζω επίσης ότι η Suzanne νιώθει ότι η ιστορία της είναι πλήρης. Αλλά αν αυτό αλλάξει, τότε θα ήμουν ενθουσιασμένη».

Η Lawrence ενσάρκωσε αυτόν τον εμβληματικό ρόλο σε τέσσερις ταινίες του Hunger Games, από το 2012 έως το 2015. Τώρα ετοιμάζεται το prequel, «The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes». Το έργο βασίζεται στο spinoff μυθιστόρημα της Collins για το 2020.

Credit: jenniferlawrence/Instagram

«Αυτό που πάντα μου άρεσε είναι ότι η Suzanne συνήθως γράφει αυτές τις ιστορίες επειδή έχει μια θεματική ιδέα που θέλει να εξερευνήσει», δήλωσε ο σκηνοθέτης, Francis Lawrence. «Έτσι, νομίζω ότι αν για οποιονδήποτε λόγο είχε κάποια ιδέα να πει μια ακόμη ιστορία της Katniss, θα ήμουν μέσα. Είμαι μάλιστα σίγουρος ότι θα ήταν μέσα και η Jennifer Lawrence. Αλλά πραγματικά όλα εξαρτώνται από τη Suzanne» ξεκαθάρισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα