Javier Bardem: Στρίπερ για μία ημέρα – Η πικάντικη αποκάλυψη που ξαναθυμηθήκαμε

22:41 2/4/2024 - Πηγή: InStyle

Το πρώην κουνελάκι του Playboy και παλιά αγαπημένη του Hugh Heffner, Holly Madison, υπενθύμισε ονόματα πασίγνωστων σταρ του Χόλιγουντ που ξεκίνησαν την καριέρα τους ως στρίπερ.

Η Holly Madison είπε στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς αληθινών εγκλημάτων Lethally Blonde στο Investigation Discovery: “Όταν προσπαθείς να ξεκινήσεις στη βιομηχανία του θεάματος, μπορεί να είναι μια επιλογή για τους ανθρώπους

να ασχοληθούν και με τον εξωτικό χορό. Έχει ευέλικτο ωράριο οπότε μπορείς να είσαι ελεύθερος για οντισιόν”.

Η πρώην Playmate πρόσθεσε: “Επίσης, είναι άλλος ένας τρόπος να βγάλεις χρήματα με βάση την εμφάνισή σου”. Στη συνέχεια ανέφερε ονόματα διασήμων που ξεκίνησαν την καριέρα τους ως χορευτές, όπως οι Channing Tatum, Javier Bardem kai Chris Pratt.

O Tatum έχει μιλήσει ανοικτά για την εμπειρία του ως στρίπερ που ενέπνευσε το franchise του Magic Mike. Ο Pratt περιέγραψε κάποτε τον εαυτό του ως έναν “πολύ χαμηλού ενοικίου Magic Mike” σε συνέντευξή του στην Ellen DeGeneres, και ο Bardem θυμήθηκε, σε μια ξεχωριστή συνέντευξη στην DeGeneres, ότι του ζητήθηκε να εμφανιστεί σε ένα στριπτιτζάδικο όταν ήταν περίπου 20 ετών.

Toν Mάρτιο του 2022 ο Bardem καλεσμένος στην εκπομπή της Ellen DeGeneres αποκάλυψε ότι ενώ ήταν μεθυσμένος υπέγραψε για να γίνει στρίπερ όταν ήταν 20 ετών.

Ο πρωταγωνιστής αποκάλυψε ότι “έβγαινα από την τούρτα του αρραβωνιαστικού μιας φίλης” όταν ο ιδιοκτήτης του κλαμπ του ζήτησε να επιστρέψει.

“Έκανα ξανά το πρόγραμμά μου στην πίστα της ντίσκο και ο ιδιοκτήτης της ντίσκο είπε: Θα το κάνεις αυτό κάθε Παρασκευή; Και είπα, ναι, φυσικά! γιατί ήμουν μεθυσμένος”, είπε ο Bardem.

Είπε ότι το κλαμπ κατέληξε να τον προσλάβει. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε την επόμενη Παρασκευή και κάλεσε τη μητέρα και την αδελφή του να παρευρεθούν στην εκδήλωση για να του παρέχουν ηθική υποστήριξη. “Ήμουν τόσο νευρικός, που κάλεσα τη μαμά μου και την αδελφή μου να έρθουν στο νούμερο του στριπτίζ”, είπε. “Δεν υπήρχε κανείς – νομίζω ότι ήταν περίπου τρία άτομα εκεί; Και ήταν πολύ ντροπιαστικό, αλλά τα κατάφερα! Είμαι καλλιτέχνης και έχω τη δουλειά μου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα