Jane Fonda για Ted Turner: “Όταν τον παντρεύτηκα νόμιζα ότι θα ήταν για πάντα”

09:36 5/1/2023 - Πηγή: InStyle

Η Jane Fonda αναπολεί την καριέρα της, στα 85 της χρόνια.

Μιλώντας στο Entertainment Tonight πρόσφατα, η σταρ αποκάλυψε ότι όταν παντρεύτηκε τον πρώην σύζυγό της, τον δισεκατομμυριούχο Ted Turner, πίστευε ότι δεν θα επέστρεφε στην υποκριτική.

“Έφυγα για 15 χρόνια, όταν παντρεύτηκα τον Ted Turner και δεν πίστευα ότι θα επέστρεφα

ποτέ, γιατί όταν τον παντρεύτηκα νόμιζα ότι θα ήταν για πάντα” είπε η Fonda στο πλαίσιο της προώθησης της νέας ταινίας της όπου συμπρωταγωνιστεί με τις βετεράνους συναδέλφους της Lily Tomlin, Rita Moreno και Sally Field.

“Αλλά επέστρεψα και ειλικρινά, αν κάποιος μου έλεγε ότι στα 85 μου, θα έκανα τέτοιου είδους ταινία, δεν θα τον πίστευα“, συνέχισε. “Έτσι νιώθω πολύ τυχερή“.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jane Fonda (@janefonda)

Η Jane Fonda ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την υποκριτική αφού παντρεύτηκε τον Turner, 84 ετών, το 1991. Το ζευγάρι χώρισε το 2001 έπειτα από 10 χρόνια γάμου.

Σε ένα ντοκιμαντέρ του HBO του 2018, βασισμένο στη ζωή της, με τίτλο Jane Fonda in Five Acts, η Fonda αποκάλυψε ότι άλλαξε την προσωπικότητά της για να ταιριάζει καλύτερα στους άντρες της ζωής της, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα της, ηθοποιού Henry Fonda, καθώς και των τριών συζύγων της – Roger Vadim, Tom Hayden και Turner.

December 07, 1990 Ted Turner & Jane Fonda announce their engagement #JaneFonda #PR pic.twitter.com/Iqd10b2x3q

— Amir Alhaj | ASM | International PR Consultant ℠ (@AmirAlhaj_ph) December 8, 2022

i just stumbled across the part of the Internet that contains photos of Ted Turner and Jane Fonda at Braves games pic.twitter.com/LMG6lf4KU8

— Brendan (@notbrendan) December 11, 2018

Αφού πήρε χωριστούς δρόμους της με τον τελευταίο της σύζυγο Turner, η σταρ είπε ότι συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε πλέον να βάζει πρώτα τις ανάγκες κάποιου άλλου.

“Ήταν σέξι. Ήταν λαμπερός. Είχε δύο εκατομμύρια στρέμματα μέχρι να φύγω. Θα ήταν εύκολο να μείνω“, είπε η για τη σχέση της με τον Turner εκείνη την εποχή.

“Αλλά υπήρχε αυτός ο άγγελος στον ώμο μου… ήταν δύσκολο να ακούσω ακόμη και τη φωνή της, [λέγοντας], “Αν μείνεις, θα πεθάνεις χωρίς να γίνεις ποτέ αυτός που μπορείς να είσαι. Δεν θα είσαι πραγματικά αυθεντικός“.

Keywords
Τυχαία Θέματα