James Hong: Απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στα 93 του

17:24 16/5/2022 - Πηγή: InStyle

Ο ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης, James Hong απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ, στο Λος Άντζελες μετά από έξι δεκαετίες κινηματογραφικής καριέρας.


Ο Κινεζο-Αμερικανός ηθοποιός, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε 469 τηλεοπτικές σειρές, 149 ταινίες μεγάλου μήκους, 32 ταινίες μικρού μήκους και 22 βιντεοπαιχνίδια και έχει συμπρωταγωνιστήσει με αστέρες όπως ο Clark Gable έγινε η μεγαλύτερης ηλικίας προσωπικότητα που αποκτά αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ.

«Είμαι

εδώ! Είμαι ζωντανός!» είπε ο 93χρονος στο κοινό που παρέστη στην τελετή προσθέτοντας ότι δεν είχε προσχεδιάσει ομιλία, επειδή δεν το συνηθίζει, σύμφωνα με δημοσίευμα των LA Times.

Photo by Albert L. Ortega/Getty Images

Για τον ηθοποιό μίλησαν οι σταρ του Χόλιγουντ, Jamie Lee Curtis και Daniel Dae Kim.

Το body positive μήνυμα της Jamie Lee Curtis

Ο Κιμ επισήμανε ότι τα ονόματα των ηθοποιών με καταγωγή από την Ασία και τα νησιά του Ειρηνικού στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ αποτελούν λιγότερο από το 1% και ότι το αστέρι του Χονγκ προστίθεται σε εκείνα των Άννα Μέι Γουόνγκ, Μάκο, Μπρους Λι, Τζάκι Τσαν, Λούσι Λίου.

«Αν και αυτός ο αριθμός είναι πολύ χαμηλός» είπε ο Kim «υπογραμμίζει το γεγονός ότι πρέπει να τιμάμε κάθε έναν από εμάς που είχε την τύχη να αναγνωριστεί» ανέφερε.

Η Curtis επαίνεσε τον Hong ως «παθιασμένο ερμηνευτή» και «μια ξεκαρδιστική παρουσία στα γυρίσματα» προσθέτοντας:

«Είναι καιρός να τιμήσουμε τον James Hong με ένα αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ».
Γεννημένος στη Μινεσότα, ο Hong ξεκίνησε την καριέρα του στις αρχές της δεκαετίας του 1950 και αναφέρεται στον εαυτό του ως «πιθανώς ο μόνος ζωντανός τύπος που έχει συνεργαστεί με τον Γκράουτσο Μαρξ».

Keywords
Τυχαία Θέματα