Jada Pinkett Smith: Ξαναβγαίνουν τα μαλλιά της – Συνεχίζεται η μάχη με την αλωπεκία

10:24 9/8/2023 - Πηγή: InStyle

Το κούρεμα της Jada Pinkett Smith έγινε η αφορμή για το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock τη βραδιά των Όσκαρ

το 2022. Η ηθοποιός δίνει μάχη με την αλωπεκία, κάτι που αποκάλυψε το 2018, και αναγκάζεται να έχει ξυρισμένο το κεφάλι της.

Τώρα, η Jada Pinkett Smith γιορτάζει την πρόοδο που σημειώνουν τα μαλλιά της. Η ηθοποιός και οικοδέσποινα του Red Table Talk ανέβασε στο Instagram δύο selfies της, όπου στη μία δείχνει το κεφάλι της ξυρισμένο και στη δεύτερη τα μαλλιά της φαίνεται πως έχουν μεγαλώσει λίγο και τα έχει βαμμένα ξανθά.

“Αυτά εδώ τα μαλλιά κάνουν σαν να προσπαθούν να επιστρέψουν. Έχω ακόμα μερικά προβληματικά σημεία αλλά – θα δούμε“, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

Η Pinkett Smith – η οποία έχει μιλήσει ανοιχτά για τη ζωή της με αλωπεκία – γιόρτασε την ομορφιά της πέρυσι σε μια άλλη selfie φορώντας ένα σατέν τοπ και σκουλαρίκια με μπορντό κραγιόν.

“Happy Bald is Beautiful day σε όλους τους αδελφούς και τις αδελφές μου χωρίς μαλλιά”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η σταρ, επιδεικνύοντας το ξυρισμένο κεφάλι της. Έδειξε επίσης την υποστήριξή της σε άλλες φαλακρές γυναίκες, ανεβαζοντας μια ανάρτηση Red Table Talk στο Instagram Story της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

Η Pinkett Smith αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι χάνει τα μαλλιά της κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του Red Table Talk το 2018, λέγοντας: “Πολλοί άνθρωποι ρωτούν γιατί φοράω τουρμπάνια. Λοιπόν, δεν έχω μιλήσει γι’ αυτό. Δεν είναι εύκολο να μιλήσω γι’ αυτό, αλλά θα μιλήσω γι’ αυτό.”

Και πρόσθεσε: “Ήμουν στο ντους μια μέρα και είχα μια χούφτα μαλλιά στα χέρια μου και σκεφτόμουν: Θεέ μου, θα γίνω φαλακρή; Ήταν μια από τις στιγμές της ζωής μου που κυριολεκτικά έτρεμα από φόβο. Γι’ αυτό έκοψα τα μαλλιά μου και γι’ αυτό συνεχίζω να τα κόβω.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

“Τα μαλλιά μου ήταν ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου”, συνέχισε. “Το να φροντίζω τα μαλλιά μου ήταν μια όμορφη τελετουργία και το να έχω την επιλογή να έχω μαλλιά ή όχι. Και μετά μια μέρα να είναι σαν: Ω, Θεέ μου, μπορεί να μην έχω πια αυτή την επιλογή.”

Keywords
Τυχαία Θέματα